Ulan İstanbul yeni bölümde Nevizadeler'den futbol dersi!

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul yeni bölümde Nevizadelerden futbol dersi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 12:20

Yaren'in geçmişi aralanıyor! Derya, Yaren’in günlüğünü gizlice okuyor ve hayatının en mutlu gününün nasıl bir kâbusa döndüğünü anlıyor. Ulan İstanbul 22. yeni bölümüyle 17 Kasım Pazartesi saat 20.00'da Kanal D'de. Nevizadeler iddia uğruna halı saha maçına çıkacak, kahkaha fırtınası kopacak...

Haberin Devamı

Ulan İstanbul'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak, peki yeni bölümde neler olacak?

Talip, Ferdi yüzünden suçu üstüne alır ve 20 yıldır çalıştığı konakta hırsız yaftası yer. Kandemir ve Ferdi yüzleşirler. Kandemir, Ferdi ile herkesin ortasında konuşur ve ona neden konağa yalnız başına girdiğini sorar. Ferdi, Derya’yı sevdiğini Kandemir’in yüzüne karşı söyler ve Kandemir onu evden kovar.

Köşke girmeye çalışırken yakalanan Ferdi, kendisini ve ekibini büyük bir tehlikeye atar. Bu sorumsuz ve gözüne perde inmişçesine yaptığı hatayı misliyle ödeyecektir. Karlos ve Kandemir, Ferdi’nin eve döndükten sonraki davranışlarından bir tuhaflık olduğunu sezerler. İkisi de Ferdi’yi gözlemlemeye başlarlar.

Bu sırada Kandemir Nevizade ve çetesi hedefine iddia bağımlısı Karhan Hanut’u alırlar. Karhan, kendinde olmayan bir yeteneği, bir durumu varmış gibi göstermeyi çok sevmektedir. Baba parası yiyen Karhan, her dakika farklı şeyler ile ilgili iddiaya girebilmektedir. Bu işi kolay gören ve Karhan’ı rahatlıkla dolandırabileceklerini sanan çete ilk girdikleri iddiada 100 bin lira kaybedince baltayı taşa vurduklarını anlarlar.

Haberin Devamı

Kerem Bürsin ve Şükrü Özyıldız Ulan İstanbul'un 22. yeni bölümünde misafir oyuncu olarak yer alıyorlar!

Ulan İstanbul yeni bölümde Kerem Bursin sürprizi

Köşkteki tek yedek anahtarı bilen kişi Talip olduğu için 20 yıldır çalıştığı evde hırsız ilan edilir. Talip Ceyhun’dan yardım ister fakat yanlış anlaşılmalar bir türlü yakasını bırakmaz. Tam da Şehriban’a talip olduğu ve onunla izdivaç kurmak istediği bir anda bu olayın yaşanması onun adına büyük bir kayıptır. Talip’in yaşadıklarını Karlos’tan öğrenen Ferdi onu bulunduğu durumdan çıkarmak için bir plan yapar.

ULAN İSTANBUL'UN KAMERA ARKASI FOTOĞRAFLARI

Ulan İstanbul yeni bölümde Nevizadelerden futbol dersi

HALI SAHA’DA DEV RANDEVU

Haberin Devamı

Karhan ile futbol maçı iddiasına giren Kandemir kaybettiği paranın acısını çıkartmak ve daha fazlasını kazanmak için kolları sıvar. Maçta şeytanın bacağını bir türlü kıramayan çete üyelerine beklenmeyen sürpriz bir isim yardım edecektir.

Kanal D'nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay'ın paylaştıkları, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği dizisi 'Ulan İstanbul’ pazartesi günü 22. yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!