PATRONLAR SAHAYA İNDİ

Dünyanın önde gelen golf oyuncularının mücadele ettiği Turkish Airlines Open Golf Turnuvası, Maxx Royal Belek Golf Resort’te yapıldı. Aralarında Mustafa Koç’un da olduğu iş dünyasının patronları birbirleriyle yarışıp stres attı.

Haberin Devamı

Maxx Royal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy’un ev sahipliğinde yapılan açılış, havai fişekler ve ışık gösterileriyle renklendi. Alman oyuncu Martin Kaymer ve geçen senenin şampiyonu Victor Dubuisson’un Maxx Royal’in terasında yaptığı vuruşlarla başlayan turnuvaya iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri katıldı. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un da aralarında olduğu iş dünyasının patronları, Victor Dubuisson, Sergio Garcia, Martin Kaymer, Henrik Stenson, Lee Westwood gibi dünya golfünün önemli isimleriyle yarıştı. Turkish Airlines Open Pro-Am presented by Avea Turnuvası’nda şampiyonluğu Jonas Blixt(Pro) Recep Turan, Ahmet Çağıl, Emre Bahtoğlu’ndan kurulu TAURUS takımı kazandı.

Heykeli dikildi

Efsane golfçü Colin Montgomerie’nin heykeli, Belek’teki Maxx Royal sahasına dikildi.

Haberin Devamı


Gençler ÇABA’lıyor

Çocuklar için çabalayın sloganıyla kurulan ÇABA Derneği’nin genç üyeleri, Çaba Genç’i kurdu. Hezan Özbek ve İdil Fırat’ın eş başkanı olduğu ÇABA Genç, ilk etkinliğini hafta sonu İstinye Binicilik Merkezi SIEC’in içinde yer alan manejde düzenledi. “Lonc Party” adlı etkinliğe iş ve sanat dünyasının genç nesil temsilcileri katıldı. Etkinlikte, 8 Aralık’ta Lütfi Kırdar’da yapılacak Sezen Aksu konseri ve 3 Adam’ın stand up gösterisi de tanıtıldı. 8 Aralık’taki ‘ÇABAShow’dan elde edilecek gelir, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi Kampüsü’nün inşaatı için kullanılacak.


Sergiye yoğun ilgi

Bu yıl kapılarını Akbank Private Banking ana sponsorluğunda 9. kez açan Contemporary İstanbul Sanat Fuarı’nda Akbank Sanat standında yer alan Nuri Bilge Ceylan fotoğraflarından oluşan sergi, yoğun ilgi gördü. Sergiyi gezen Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer de sergi hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Laila’dan sonra Hairvana

Laila adlı kulüple İstanbul gecelerinin eğlencesini Avrupa’ya duyuran Öztek Ailesi, şimdi de güzellik merkezi açıyor. Doğukan Öztek ve Arzu Öztek’in sahibi olduğu Hairvana, bugün iş, sanat, moda ve spor dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmete girecek.

Haberin Devamı


Şefin risottosu

Çekmeköy’deki Cappuccino Bistro’nun sahibi Sinem Nefesoğlu, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü kadınlarını- mutfağa soktu. Aralarında Siren Ertan Çarmıklı ve Berrin Zorlu’nun da olduğu ünlü isimler, aşçı şapkaları ve önlükleriye ocak başına geçerek risotto pişirdi.

Yazarın Tüm Yazıları