Polise ‘hesap’ kurşunu

Güncelleme Tarihi:

Polise ‘hesap’ kurşunu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 01:13

Hesap yüzünden lokanta sahipleri ve çalışanlarıyla tartışan 6 kişi, tüfek ve döner bıçaklarıyla dehşet saçtı. Saldırganlar, polislere atış açtı.

Haberin Devamı

Atatürk Orman Çiftliği’ndeki bir lokantada iki grup arasında çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polis ekipleri, silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlardan 2’si yakalandı, kaçan 4 şahıs için arama çalışmaları başlatıldı.
Önceki gece saat 03.00 sularında Atatürk Orman Çiftliği yakınında yer alan Emniyet Mahallesi Silahtar Caddesi üzerindeki bir lokantada yemek yiyen 6 şahıs, hesap yüzünden lokanta sahipleri ve çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından olay yerinden uzaklaşan şahıslar, yaklaşık 1 saat sonra ellerinde uzun namlulu tüfek ve döner bıçağıyla geri döndü.
Olay yerinde bulunan bir polis ekibi, kavgaya müdahale etmek isterken, silahlı saldırıya uğradı. Tüfekle ateş açan şahıslar, takviye polislerin gelmesiyle kaçmaya başladı. Kaçan şahısların peşine düşen polis ekipleri, 2 saldırganı silahlarıyla beraber yakaladı. Saldırının ardından olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, olayla ilgili inceleme başlattı. Olayda yaralanan bulunmazken, kaçan 4 kişi için arama çalışmaları başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!