Kiraz Mevsimi izle 20. bölüm fragmanı yayında!

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi izle 20. bölüm fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2014 15:19

Ayaz ve Derin yumruk yumruğa! Kiraz Mevsimi’nde dengelerin değişeceği 20. Bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Kasım Pazar akşamı saat 20. 15’te ekrana gelmeye hazır olan Kiraz Mevsimi’nin yeni bölümünde, Ayaz, Mete’yi ve arkadaşlarını yanına alıp Derin’e hesap sormak için onun olduğu mekâna gider ve...

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanı heyecan yarattı. Yeni bölümde Ayaz, Öykü için kavga edecek!

En sonunda kabadayılığa da başvuran Ayaz ve arkadaşları mekânda kavga çıkartır ve Hollywood filmlerini aratmayan bir bar kavgası yaşanır. Şeyma ve Öykü yüzleşirler. Öykü, Şeyma’ya onun için yüzüğünü satıp satmadığını sorar. Eğer Şeyma böyle bir iyilik yaptıysa Öykü onu affedecektir.

DERİN İLE ÖYKÜ İTALYA YOLCUSU

Akşam yemeğinde Monica, Derin ve Öykü’yü beraber İtalya’ya katalog çekimi için göndereceğini söyler. Önem (Neslihan Yeldan) kadehini onlar için kaldırırken bu işe en çok sinirlenen Ayaz olur.
Ayrıca Kiraz Mevsimi 20. Bölümde Öykü, Ayaz’a geleceğini nasıl hayal ettiğini sorar ve beklediği cevabı alır.

Ekranların birbirlerine en çok yakışan çifti olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi’nde geçen bölümde Ayaz ile Derin arasındaki soğuk savaş resmen başlamıştı.

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ 20.BÖLÜM FRAGMANI – 23 KASIM PAZAR

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI
Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

KİRAZ MEVSİMİ GENEL KONU:
Çocukluğunda beri en yakın dostu Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü ilerde bir gün başarılı bir modacı olmak istemektedir. Herkesten gizlediği aşkı Mete’yi mahalleden arkadaşı Şeyma’ya kaptırır ve hislerini kalbine gömer. Öykü komik tesadüfler sonucunda Mete’nin ortağı ayaz ile tanışır. Ayaz ukala ve çapkın bir tiptir. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ama bir o kadar da komik bir ilişki başlar.
Kiraz Mevsimi’nin Öykü’sünü biraz tanıyalım.. Dizide Tekstil ve Moda Tasarımı okuyan ve ileride ünlü bir modacı olmayı hayal eden (Güllerin Savaşı’nda Gülru karakterini anımsatıyor) Özge Gürel, dünyaya gözlerini 5 Şubat 1997’de açtı. İstanbul – Silivrili bir aileden gelen üç kız kardeş olan Gürel, Beykent Üniversitesi, Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu. Özer Ferit’ten aldığı özel derslerin ardından “Kızım Nerede” dizisinin çekimlerine katılan Özge ilk oyunculuk deneyimini de bu dizide yaşar ve sektöre adım atar.

Haberin Devamı

ÖZGE GÜREL DİZİDE ÖYKÜ ACAR’I CANLANDIRMAKTADIR

Öykü, 22 yaşında tekstil ve moda tasarımı bölümü son sınıf öğrencisi güzel, akıllı bir kızdır. Annesi Meral terzilik yaparak evlatlarının geçimini sağlamaktadır. 15 yaşında Cem adında bir erkek kardeşi vardır. Babası, Öykü daha çocukken onları başka bir kadın için terk etmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Yaşadığı bu travmadan sonra Öykü’nün herkese özellikle erkeklere güveni sarsılmış ve bu yaşına kadar hiç flörtü olmamıştır. Lise yıllarında tanışıp samimi olduğu şu zamanlarda üniversite arkadaşı olan Emre’nin aşkından bile bir haberdir. Mete’nin kardeşi olan Burcu en yakın dostudur. Öykü yetenekli, doğal, yardımsever ve dürüst bir genç kızdır. En büyük hayali ileride başarılı bir modacı olmak ve çocukluğundan beri aşık olduğu Mete ile evlenmektir.

Haberin Devamı

Kiraz Mevsimi izle 20. bölüm fragmanı yayında

Kiraz Mevsimi ekibine son katılan isim Özgür Çevik, Derin karakteriyle Ayaz ve Öykü’nün arasını açacağa benziyor. Çevik daha önce Yabancı Damat, Balkan Düğünü ve Mazi Kalbimde Yaradır ve Gizli Kalan gibi dizilerde boy göstermişti.


BAKMADAN GEÇME!