Dünyanın abiyesi Fashionist'te

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın abiyesi Fashionistte
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 00:59

Türk modacıları 2015’in en önemli sınavlarından birine çıkıyor. Dünya moda devleriyle amansız bir rekabetin içine giren Türk modacıları için 2015 için hazırladığı çılgın tasarımları görücüye çıkarıyor. 65 ülkeden sektörün önemli temsilcileri ve alıcılar Türk moda ürünlerini görmek için İstanbul’a geliyor.

Haberin Devamı

MODA’NIN PATRONU İSTANBUL
Dünya modasına yön veren başkentler arasına giren İstanbul bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Fashionist Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı’yla hem katılım hem de satış rekorları kırmaya hazırlanıyor. Türk tekstilinin devlerinin de aralarında yer aldığı 90’a yakın şirketin katıldığı Fuara yurt dışından da yoğun bir ilgi söz konusu. Daha önceki fuarda 45 ülkeden katılım sağlanırken bu yıl katılımcı ülke sayısı 65’i geçti.

Fuarın ilk günü Priamaos Defilesinde ünlü modacı Murat Cinpir'in 25. yılında moda tarihine adını yazdıran 25 ünlü manken podyumda buluşuyor. Bu defilede Deniz Pulaş, Sema Şimşek, Ebru Ürün, Merve İldeniz, Zeliha Çal, Aylin Arasıl, Sinem Güven, Sinem Tan, Tuba Karaca, İpek Tenolcay, Beril Önder, Sibel Özünlü, Ece Gürsel, Şenaş Akay, Didem Taslan ve Begüm Özbek gibi ünlü mankenler ziyaretçileri Türk modasında 25. yıl rüzgarı estirecek.

Haberin Devamı

Türk moda sektörünün büyük önem verdiği Dubai, BAE, Suudi Arabistan, Libya, Fransa, İtalya, Rusya Federasyonu, Kazakistan ve Türkmenistan özel defilelerle ağırlanacak. Defile’de Türk modacılar ilk kez giyilebilir teknoloji ürünü kıyafetleri doğrudan alıcılarla buluşturmayı hedefliyor. Ezra + Tuğba defilesinde ünlü mankenler de podyumda yer alacak.

Dünyanın abiyesi Fashionistte

ANA TEMA MADE İN İSTANBUL

Fuara bu yıl Osmanbey İşadadamları Derneği OTİAD Türk Hava Yolları THY, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, İTKİB, İTHİB ve KARTEKS tam destek veriyor. Patika Fuarcılığın organize ettiği, OTİAD’ın (Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği) destek verdiği fuar, 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!