Galibiyet özgüven yaratacak

Güncelleme Tarihi:

Galibiyet özgüven yaratacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2014 23:51

KAZAKİSTAN’la oynanacak maç öncesi Riva’da basın toplantısına katılan Milli Takım’ın sol beki İsmail Köybaşı, Brezilya maçına takılmaya değil Kazakistan galibiyetine odaklanmaya ihtiyaçları olduğunu belirti.

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncu, takımda morallerin iyi olduğunu belirtip “Alacağımız galibiyetler bizde özgüven oluşturacaktır. Kazakistan maçı da bu açıdan çok önemli dedi.

Elemelerde 8 maç var

FRANSA’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası Elemlerinde bu akşam Türkiye-Kazakistan maçı hariç 8 maç daha oynanacak. Program şöyle: 19.00 Hollanda-Letonya, Azerbaycan-Norveç, G.Kıbrıs-Andorra, Belçika-Galler, 21.45 Bulgaristan-Malta, israil-Bosna Hersek, İtalya-Hırvatistan, Çek Cum.-İzlanda.

Hollanda ile yenişemedik

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası’nda Türk Milli Takımı, Hollanda ile 1-1 berabere kaldı. Manavgat ilçesindeki Emirhan Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvadaki karşılaşmada ay yıldızlılar 19. dakikada Mustafa Erçetin’in golüyle 1-0 öen geçti. Maçın skorunu ise 29. dakikada penaltıdan Kenneth Paal belirledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!