İlhan Cavcav'dan sakal yasağı: Burası İmam Hatip okulu mu

Güncelleme Tarihi:

İlhan Cavcavdan sakal yasağı: Burası İmam Hatip okulu mu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2014 13:42

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 'maçlara sakallı çıkma yasağı getirilmeli' diyerek, Gençlerbirliği'nde maçlara sakallı çıkan futbolculara 25 bin TL ceza kesilmesi talimatı verdi. Cavcav sakal bırakanlar futbolcuları için ilginç de bir yorum getirdi: Yahu arkadaş, burası imam hatip okulu mu?

Haberin Devamı

Neden bu şekilde bir karar aldınız sorusuna ise Cavcav, "Yahu kardeşim niye böyle bir karar aldım? Ben söylüyorum, ayıp oluyor belki. Ben 80 yaşındayım ve her gün traş oluyorum be kardeşim. Ne o Beşiktaş'ın antrenörü çıkıyor böyle bir sakal? Volkan böyle bir sakal? Selçuk'ta sakal, Beşiktaşlılar da sakal. Yahu arkadaş burası imam hatip okulu mu? Sen spor yapıyorsun. Sen ilerlemede, gençlere örnek olacaksın. 23 yaşında benim torunum var ve sakal bırakıyor.


'BIKTIK UEFA'DAN'
Oğlum kes diyorum, bana ne diyor biliyor musun? 'Dede bütün sporcular sakallı onlara niye demiyorsun?' Bunların örnek olması lazım. Bunu dün sayın Yıldırım Demirören'e de söyledim. O 'biz böyle bir karar alamayız' diyor. 'UEFA bilmem ne yapar' diyor. Bıktık UEFA'dan yahu. Keşke bir yer olsada UEFA olmadan oynasak futbolumuzu.

Haberin Devamı

Her şeye UEFA, UEFA, UEFA... O zaman, 'kulüpler olarak karar alırsınız' dedi. Ben de 'tamam' dedim ve karar aldım. Bütün kulüpler de alsın bu kararı."

Kulüp başkanlarının sakal konusunda görüşlerini sordunuz mu sorusuna ise Cavcav; 'Kimsede tık yok canım' ifadesini kullandı.


'MİLLİ TAKIM VE FATİH TERİM HAKKINDA YORUM YAPMIYORUM'
Milli takım ve Fatih Terim hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Duayen Başkan İlhan Cavcav, "Brezilya maçını izledikten sonra, milli takıma seçilen futbolcu kardeşlerimin ortaya koydukları futbolu gördükten sonra sahaya Gençlerbirliği takımını çıkarsaydım belki 4-0 yenilirdim ama daha iyi futbol oynardım dedim" yorumunda bulundu.


İlhan Cavcavdan sakal yasağı: Burası İmam Hatip okulu mu


İlhan Cavcav'ın açıklamalarında 'Yahu kardeşim ne bu böyle bir Sakal' diyerek isimlerini saydığı Slaven Bilic, Volkan Demirel ve Beşiktaşlı Olcay Şahan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!