Güldür Güldür Show 14 Kasım skeçleri

Güncelleme Tarihi:

Güldür Güldür Show 14 Kasım skeçleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2014 13:27

Güldür Güldür Show, 14 Kasım Cuma akşamı 48. bölümünde yeni skeçlerle sevenlerinin karşısına çıktı. Bu hafta Alişan, Ahmet Dursun ve Derya Baykal konuk oyuncu olarak yer aldı.

Haberin Devamı

Show TV’nin ilgiyle takip edilen komedi programı Güldür Güldür Show, 14 Kasım Cuma akşamı yeni skeçlerle izleyicilerin karşısına çıktı.

Güldür Güldür’ün Show’un 48. bölümünde 3 konuk oyuncu yer aldı. Derya Baykal eski sevgili, Ahmet Dursun futbol programı, Alişan sosyal medya skecinde yer aldı.

İlk skeçte bir aile şirketinde çalışan İbrahim, büyük bir firmadan iş teklifine ne tepki verecek? Burcu, İbrahim’e sınırsız yemek fişi ve özel araçla plazada çalışma imkanı sunuyor. Aile şirketinin patronu ise İbrahim’in gitmesine engel olamaya çalışıyor. Skeci izlemek için tıklayın.

İkinci skeçte yeni çiftin yaşadıkları anlatılıyor. Gerdek gecesinde evde başbaşa kalan İbrahim ve Yeter demonte aldıkları yatağı birleştirmek zorunda… Mahallenin marangozu Şevket, yatağı birleştirmek için İbrahim'e yardım edecek mi? Skeci izlemek için tıklayın.

Haberin Devamı

Güldür Güldür Show 14 Kasım skeçleri


Üçüncü skeçte ekranların en ateşli futbol programı Yorumlu Futbol'da bu hafta neler yaşanacak? Program sunucusu Mustafa, yorumcular Bahadır, Şevket ve Mesut ve konuk yorumcu Fikri futbolun hangi dev sorunlarını masaya yatıracak? Şevket Hoca'nın bahsettiği tavuk döner ve ketçap lobisinde kimler var? Skeci izlemek için tıklayın. Skeci izlemek için tıklayın.

Dördüncü skeçte eski sevgililer İbrahim ve Mehtap kalan eşyaları iade etmek için bir arada… Mehtap, İbrahim'i artık sevmediğini ve kıskanmadığını ispatlamanın peşinde… Bunun için Mehtap, en yakın arkadaşını İbrahim’e ayarlamaya çalışırsa neler olur? Falcı ve astrolog Derya Baykal fal bakmak için gençlerin karşısına çıkarsa, gençlerin arası düzelir mi? Skeci izlemek için tıklayın.

Son skeçte ise ünlü Oyuncu Yeter'in sosyal medya profilinde neler yaşanıyor? Yeter'in en büyük hayranı İbrahim, sayfanın tartışmacı üyeleri Burcu ve Mehtap, kız tavlamak için sayfayı kullanan Bilal ve angel 12 kullanıcı adıyla Mustafa fotoğraflara ne yorumlar yapacak? Yeter'in beraber fotoğraf çektirdiği Alişan fotoğraf altına ne yorumlar alacak? Skeci izlemek için tıklayın.


BAKMADAN GEÇME!