Mancini Inter'e döndü

Güncelleme Tarihi:

Mancini Intere döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 18:41

İtalyan devi Inter, teknik direktör Walter Mazzari'yi gönderip, geçen sezon Galatasaray'ı çalıştıran Roberto Mancini ile anlaştı. Mavi siyahlı kulüp, daha önce kulübe 7 kupa kazandıran Mancini ile yarın saat 15.00'te sözleşme imzalanacağını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak Serie A'da bir türlü aradığı istikrarı yakalayamayan İtalya'nın dev kulüplerinden Inter'de Endonezyalı başkan Erick Thorir, çareyi teknik direktör değişikliğinde buldu.
İtalyan basınına yansıyan haberlerde, başkan Thorir'in bu sabah saatlerinde geçen sezon başından bu yana takımın başında olan teknik direktör Walter Mazzari'yi arayarak, kendisiyle daha fazla devam etmeyeceklerini bildirdiği ardından vakit kaybetmeden Mancini ile anlaştığı belirtildi.

7 KUPA KAZANDIRMIŞTI
Daha önce 2004-2008 sezonlarında Inter'i çalıştıran ve bu dönemde mavi-siyahlılara 3 İtalya Serie A şampiyonluğu, 2 İtalya Kupası, 2 de İtalya Süper Kupası kazandıran Mancini'nin, takımdaki ikinci dönemi için 2,5 yıllık anlaşmaya vardığı ifade edildi.
Mancini, geçen sezon başladıktan sonra Galatasaray'ın başına gelmiş, sezonu Türkiye Kupası zaferiyle tamamlamış daha sonra sarı-kırmızılı takımla yolları ayrılmıştı.

Haberin Devamı

INTER LİGDE 9. SIRADA YER ALIYOR
Milano kulübü akşam saatlerinde bir açıklama yaparak, yeni teknik direktör Roberto Mancini olduğunu resmen ilan etti. Ünlü çalıştırıcı yarın saat 15.00'te düzenlenecek törenle resmi sözleşme imzalayacak.

Teknik direktör Walter Mazzari ile bir türlü ligde zirveye oynama hayalini gerçekleştiremeyen Inter, ligde son olarak sahasında Hellas Verona ile 2-2 berabere kalmıştı. Mavi-siyahlı takım, ligde şu ana kadar oynadıkları 11 maçta, 4 galibiyet, 4 beraberlik ve aldığı 3 yenilgiyle 9. sırada bulunuyor. Ligdekinin aksine Inter, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde F Grubu'nda 4 maçta topladığı 8 puanla yenilgisiz lider durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!