Küçük detayların önemi

Güncelleme Tarihi:

Küçük detayların önemi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2014 17:37

Bir evi güzelleştirmenin yolu her zaman onu yeni baştan yenilemeyi gerektirmez. Küçük dokunuşlarla da bir evi güzellleştirmek, süslemek mümkündür...

Haberin Devamı

Küçük detaylar dekorasyonda büyük etkiler yapar. Evinizi dekore ederken büyük harcamalar yapmak, tüm mobilyalarınızı değiştirmek yerine, size özgü küçük detayların üzerinde durmak evinizi çok daha şahsiyetli ve size özgü kılacaktır. Öncelikle işe temel renklere karar vermekle başlayın. Kendinizi iyi hissettiğiniz, içinde yaşamak istediğiniz renkler hangileri?

Küçük detayların önemi

Ana renklerinizi salonunuza yastıklarla verebilirsiniz. Eğer koltuklarınızın renginden sıkıldıysanız ve artık değişiklik istiyorsanız koltuk örtülerinden faydalanabilirsiniz. Salonunuzda size ait bir köşe ayırmayı unutmayın. Bu köşe evinizi size ait ve yaşanır kılacaktır. Bu köşeyi pastel renklerde bir tekli koltuk ve pufla oluşturabilirsiniz. Dekorasyonunuzda abajurları eksik etmeyin. İster ayaklı ister masa üstü olsun, abajurlar salonunuzu şıklaştırmakla kalmayıp, geceleri de hoş bir ışık elde etmenizi sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Küçük detayların önemi

Abajurunuzu şık bir konsülün ya da küçük bir dolabın üstüne yerleştirerek şıklığına şıklık katabilirsiniz. Salonunuzu size ait kılacak olan anılarınıza ait fotoğraflardır. Dekorasyonunuzda fotoğraflarınızı eksik etmeyin. Ayna ayna söyle bana en güzel ev kimin evi bu dünyada? Tabii ki en güzel ev herkesin kendi evidir. Evinizin güzelliğine güzellik katmak için aynaları unutmayın.

Küçük detayların önemi

Ve evimizde sanat… Duvarlarınızda tablolara mutlaka yer ayırın. Tabloları duvara asarken boyunuzun yüksekliğine göre ayarlayın. Son detaylar ise çiçekler ve mumlar. Onlarsız bir hayat olmaz...

Küçük detayların önemi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!