Şeref Meselesi 1. bölüm tarihi belli oldu! (Fragman İzle)

Güncelleme Tarihi:

Şeref Meselesi 1. bölüm tarihi belli oldu (Fragman İzle)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 12:05

Dizide canlandırdığı Yiğit Kılıç karakteri için imajını değiştiren ve kirli sakal bırakan Kerem Bürsin'in hayranlarını sevindiren haber geldi. Şeref Meselesi'nin ilk bölümünün ne zaman yayaınlanacağı belli oldu.

Haberin Devamı

Kanal D’nin başrollerini; Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı, Burcu Biricik, Alma Terziç, Taner Turan, Uğur Uzunel, Baki Çiftçi, Kağan Uluca, Sezin Bozacı, Hakan Salınmış, Şebnem Doğruer, Ahmet Dizdaroğlu, Şerif Erol ve Tilbe Saran’ın paylaştıkları, merakla beklenen yeni dizisi “Şeref Meselesi”nin yayınlanacağı tarih belli oldu.

Kasım ayının ortalarında yayınlanmaya başlaması beklenen Şeref Meselesi 23 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'da başlıyor. Güneşi Beklerken dizisinden sonra ekranlarda görülmeyen Kerem Bürsin, en son Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ‘Unutursam Fısılda’ dizisinde Erhan karakterini canlandırmıştı. 17 Kasım pazartesi akşamı ise Ulan İstanbul dizisinde Şükrü Özyıldız ile birlikte misafir oyuncu olarak yer alacaklar ve Nevizadeler ile bilardo maçı yapacaklar.

Haberin Devamı

“ŞEREF MESELESİ”NİN İLK FRAGMANI BÜYÜK MERAK UYANDIRDI

Haberin Devamı

Şeref Meselesi karakterleri hakkında Kanal D'nin internet sayfasından yer alan bilgiler şöyle:

Yiğit Kılıç (Kerem Bürsin)
Yiğit yirmi beş yaşında, oldukça yakışıklı bir genç adam. İddialı bir fiziğe sahip. Kendine güveni kibir derecesinde. Dışa dönük, eğlenmeyi, gülmeyi seven bir yapısı var. Hovarda, içki ve kadınları seven bir tip. Şiddete, biraz da suça meyyal, karanlık bir yanı var. Yaşadıkları korkunç olaylar genç adamın tüm hayatını değiştirecek. Ancak babasını kaybettiğinde, büyüyecek. İntikam ve güç hırsı ise onu hayata bağlayan en güçlü motivasyon olacak. Tercih ettiği kirli dünya da içindeki karanlık ile aydınlık hep savaş halinde olacak.

Haberin Devamı

Emir Kılıç (Şükrü Özyıldız)
Emir, Hasan ve Zeliha'nın iki numarası, küçük oğlu. Yirmi iki yaşında, ağır başlı, sakin mizaçlı, zeki, çalışkan, dürüst bir genç adam. Hep başarılı bir öğrenci olmuş. Hukuk Fakültesini birincilikle bitirmiş. Başına gelen hiçbir kötülüğün değiştiremediği, bozamadığı, güçlü bir ahlak anlayışına ve ruhsal güzelliğe, iyiliğe, vicdana sahiptir. O bu hikâyede ki aydınlığın simgesidir. Yaşadıklarından sonra, Emir abisinden bambaşka bir yol izleyecektir. Daima aklın, hukukun, yasaların tarafında yer alacak ve zamanla abisiyle dahi karşı karşıya gelecektir.

Sibel (Yasemin Allen)
Sibel yirmi bir yaşında, çok güzel fizikli ve yüzlü bir genç kız. Liseden sonra açık öğretime girmiş, bir süredir de mankenlik yaparak eve destek oluyor. Geleceğini mankenlik mesleği üzerine kurmayı hayal ediyor. Başlarda Emir’e aşık olsa da zamanla hem ailelerinin hem kendilerinin hayatlarında yaşanacak değişimler ilişkilerinin önüne engeller çıkaracak. Sibel aşk ve para arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak. Sibel, Yiğit’in en büyük aşkı olacak. Zamanla Sibel için aşk ve nefret hep bir arada yaşanacak Yiğit söz konusu olduğunda.

Haberin Devamı

Derya (Şükran Ovalı)
Derya, yirmi üç yaşında, çok güzel bir yüze ve düzgün bir fiziğe sahip genç bir kız. Dobra, harbi diye tanımlanabilecek bir kişiliğe sahip. Özgürlüğüne düşkün, hatta biraz da çapkın bir kız. Annesi, üvey babası ve küçük kardeşi ile beraber Kübra'ların yaşadığı apartmanda oturuyor. Kübra'nın tek arkadaşı o. Derya, üvey babasının rahatsız edici tavırlarından kurtulmak için, evden ayrılmayı, kendi başına yaşamayı

Şeref Meselesi 1. bölüm tarihi belli oldu (Fragman İzle)

Kübra Güngör (Burcu Biricik)
Kübra, yirmi yaşında, su gibi bir güzelliğe sahip. Baskıcı bir babanın elinde hayatla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmeden yetişmiş, tertemiz kalpli bir genç kız. Çocukken geçirdiği bir hastalıktan ötürü, bacağında ufak çapta bir sakatlık kalmış. Bu, Kübra'nın en büyük kompleksi. Gerçek sevgiyle henüz tanışmamış olduğu için de Yiğit’ten göreceği ilgiyi, bu ilginin yarattığı sarhoşluğu "aşk" zannedecek ve bu yanılgı kendisiyle beraber birçok kişiye zarar verecek.

Haberin Devamı

Zeliha Kılıç(Tilbe Saran)
Zeliha elli yaşlarında, oldukça güzel bir kadın. İstanbul'da doğup büyümüş, Hasan'la tanışmış ve onun sakin, sevecen, samimi haline tutulmuş. Kendi memleketinde bir hayat kurmaktan başka seçeneği olmayan Hasan’ın peşi sıra taşraya gitmiş ve orada yaşamaya başlamış. Ama hep İstanbul’a dönme hayali kurmuş. Kayınpederinin ani ölümü hayalini gerçekleştirmesini olanaklı kılıyor. Zeliha, sakin hayatlarını bırakıp İstanbul'a taşınmalarının en büyük sebebi olduğu için, İstanbul'da yaşayacakları trajediden dolayı da kendini en çok suçlayacak ve en büyük değişimi geçirecek kişi olacak.

Hasan Kılıç (Şerif Erol)
Hasan ellili yaşlarının ortasında, güler yüzlü, sevecen bir aile babası. İstanbul’a askerliğini yapmak için gittiğinde tanışmış Zeliha ile. Büyük bir aşkla evlendiği karısı ve iki oğluyla beraber, bir taşra kasabasında, babasının büyük konağında yaşıyor. Babasının ölümünden sonra Hasan, karısı ve iki çocuğuna daha iyi bir hayat sunması gerektiğine ikna olur. Babasından kalan mirasla büyük şehirde kendisine, karısına ve çocuklarına yeni bir hayat kurmaya girişiyor Hasan. İstanbul’da kendisine bir kuyumcu dükkânı açıyor. Fakat çok geçmeden yaşayacağı felaket, Hasan için sonun başlangıcı olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!