Bu Tarz Benim 13 Kasım kalça polemiği!

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benim 13 Kasım kalça polemiği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2014 12:58

Bu Tarz Benim'in 13 Kasım tarihli programında Özlem ve Nur arasında 'kalça' polemiği yaşandı. İşte fenomen programda dün yaşananlar.

Haberin Devamı

Ekranların fenomen moda yarışması olan Bu Tarz Benim 13 Kasım tarihli programıyla yine geceye damgasını vurdu. “En şık kadın” olma hayalleriyle gelen yarışmacılar, yeri geliyor kavga ediyor yeri geliyor birbirlerini doyasıya övüyorlar. Nur Yerlitaş’ın jüri olmasıyla büyük bir izleyici kitlesi oluşturan Bu Tarz Benim’e, dün akşam Nur Bozar ve Özlem Özden damgasını vurdu.

Bu Tarz Benim 13 Kasım kalça polemiği

Nur Bozar, cast görüşmesi kombiniyle hem jüri hem de yarışmacıların karşısına çıktı. Beyaz bir tişört, siyah bir tayt ve üzerine ceket kombiniyle sahneye çıkan Bozar’a en ağır eleştiri Özlem Özden’den geldi.
Özlem “Çok sıradansın, her ne kadar zayıflamış da olsan, altına giydiğin tayt kalçanı ortaya çıkartmış” deyince Nur Bozar “Herkesin kalçası var, benim kalçam 95 santim” dedi.

Haberin Devamı

İŞTE Bu Tarz Benim 13 KASIM’DA YAŞANANLAR:

Bu Tarz Benim 13 Kasım kalça polemiği

Bunun üzerine yarımanın sunucusu Öykü Serter “Ölçelim” dedi; ancak Özlem mezurayla nasıl ölçü alacağını bilemeyince iş, usta Nur Yerlitaş’a kaldı.
Yerlitaş’ın ölçtüğü Nur Bozar’ın kalçası 92 santim çıktı. Ölçüm sonucunu öğrenen Nur, mutluluktan havalara uçarak “Hadi bakalım şimdi konuşun kalçalarımı” diyerek Özlem’e nispet yaptı.

BAKMADAN GEÇME!