Hafta sonu ne giysem?

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu ne giysem
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 17:26

Hafta sonu için kara kara düşünmeyin. Sizin için hazırladığımız hazırladığımız kombin önerilerimize göz atın...

Haberin Devamı

Hafta sonunu iple çektiğinizi tahmin ediyoruz. Arkadaşlarınızla buluşacaksınız, sevgilinizle zaman geçireceksiniz, alışverişe çıkacaksınız ve daha neler neler! Bu kadar planın içinde ayrıca hem şık hem de rahat görünmeniz gerekecek. Gardırobunuzun karşısında saatlerinizi geçirmeyin, sizin için hazırladığımız kombin önerilerine bakın. Hemen giyinip, kendinizi sokağa atın!

Rahat

Jean pantolon ve ceketin rahatlığından vazgeçemeyenler bu stil önerimizi çok sevecek. Bu hafta sonu bir değişiklik yapıp, her zamanki görünüşünüze bir şapkayla farklılık katmayı deneyin. Stilinizi kısa bot ve omuz çantasıyla tamamlayın.

Hafta sonu ne giysem

Haberin Devamı

Cool

Cool tarzınızdan hafta sonu da ödün vermek istemiyor olabilirsiniz. O zaman oversize bir palto, siyah gözlükler ve kısa botlar sizin için ideal kombini oluşturacak. Birkaç gösterişli takı kullanmayı da ihmal etmeyin.

Hafta sonu ne giysem

Sportif

Bütün hafta topuklu ayakkabılardan sıkıldıysanız “Hafta sonu gelse de spor ayakkabılarımla rahatça yürüsem” diyorsanız bu stil önerimiz tam size göre! Jean pantolon, salaş bir triko, rahat ayakkabılar ve tepeden at kuyruğu... Artık sokaklarda gezmenin ve tüm haftanın stresini atmanın zamanı!

Hafta sonu ne giysem

Trendy

Hem rahat olmak hem de trendy görünmek için denim gömlek ve deri pantolon ikilisini bu hafta sonu deneyebilirsiniz. Stilinizi stiletto mu yoksa botla mı tamamlamayı istersiniz, siz karar verin. Bizce stiletto’larla harika görünüyor. Vintage parçalar bu görüntünüze farklı bir hava katabilir, mesela küçük, omuzdan askılı bir çanta deneyebilirsiniz. Bizden söylemesi…

Hafta sonu ne giysem

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!