Oturma odasında mavi

Güncelleme Tarihi:

Oturma odasında mavi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2014 14:02

Mavi renk huzuru, mutluluğu ve güveni simgeleyen renktir. Peki oturma odasında mavi nasıl kullanılır, nasıl dekore edilir?

Haberin Devamı

Bir duvarın maviye boyanması odaya hoş bir derinlik katmış. Koltuklar ve yastıklarla mavi dekor gözü yormadan tamamlanmış. Denim mavisi halı yine mavi boyanmış bir duvarla çok hoş bütünleşmiş.

Oturma odasında mavi

Krem rengi ile mavi birbirine çok yakışıyor. Mavi lambaların krem duvar önünde ne kadar güzel ortaya çıktığına bakar mısınız? Mavi ve açık kahve harika bir uyum. Aksesuarlarla da çok güzel tamamlanmış. Uçuk mavi koltuklar ve bej rengi yer döşemesiyle huzur dolu bir oda.

Oturma odasında mavi

Haberin Devamı

Kahve, bej ve mavi tonları birbirinden ayrılmaz kardeşler gibi. O kadar şık görünüyorlar ki… Cam bir sehpa mavi yastıklarında rengini alarak daha da bir parlamış sanki. Turkuaz ve yeşil hiç bıkmadan bir ömür beraber yaşayabileceğim renkler. Özellikle yazlık evlerde harika duracaklardır.

Oturma odasında mavi

Klasik ve modern çok hoş bir birliktelik. Mavi koltuklar da ayrı bir canlılık kazandırmış. Altın rengi, mavi ve yine kahve tonları, bej perdeler işte ben bu birlikteliğe bayılıyorum. Umarım sizin de hoşunuza gitmiştir.

Oturma odasında mavi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!