ABD Büyükelçisi John Bass'ten "aile selfie'si"

Güncelleme Tarihi:

ABD Büyükelçisi John Bassten aile selfiesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2014 15:01

ABD'nin yeni Türkiye Büyükelçisi Joıhn Bass, ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nu ziyaret etti. Konsolosluk çalışanlarıyla selfie çektiren Bass'ın o fotoğrafları ise Facebook'tan paylaşıldı.

Haberin Devamı

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, ABD Senatosu onayıyla bu yılın Eylül ayında göreve başlamasının ardından İstanbul'a ilk ziyaretini 6-10 Kasım tarihlerinde gerçekleştirdi. Büyükelçi Bass, ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter ile birlikte, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a makamlarında nezaket ziyaretinde bulundu. Büyükelçi, ziyareti esnasında Türkiye Musevileri'nin Hahambaşı İsak Haleva Musevi Cemaati Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi; AmCham Türkiye/ABFT Yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantıya katıldı ve Robert Kolej'in 150'nci yıldönümü yemeğinde Türkiye'de iş dünyası ve cemiyet hayatının önde gelen isimleriyle buluştu.

ABD Büyükelçisi John Bassten aile selfiesi

Haberin Devamı

Büyükelçi Bass, eşi Holly Holzer Bass ile birlikte ABD İstanbul Başkonsolosluğu çalışanları ile tanışarak çektiği "aile selfie"si ile herkese keyifli anlar yaşattı. O kareler ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun Facebook hesabından ve ABD Ankara Büyükelçiliği'nin Facebook hesabındanpaylaşıldı.

ABD Büyükelçisi John Bassten aile selfiesi

Bass daha sonra, diğer Amerikalı ve Türk konuklarla birlikte, 239'uncu kuruluş yıldönümlerini kutlayan ABD Deniz Piyadeleri'nin bu yılki balosuna onur konuğu olarak katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!