Cumhurbaşkanı'na önemli ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanına önemli ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2014 13:13

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek.

Haberin Devamı

Türk futbolu için yarın kritik bir gün olacak...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Birliği Vakfı üyeleri yarın Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edecek.

Başkanlığını Göksel Gümüşdağ'ın yaptığı Kulüpler Birliği'nin üyeleri saat 13.00'te bu önemli toplantıda, kulüplerin sıkıntılarını dile getirecek.

Uzun süredir bu büyük buluşmaya hazırlanan kulüplerin özellikle mali konularda yaşadıkları sorunları ve çözüm yollarını anlatacakları ifade edildi.

Toplantıda A Milli Takım'ın durumunun da konuşulması beklenirken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı akşam saatlerinde belli oldu.

Yıldırım daha önceden planlandığı gibi yarın saat 14'te Saracoğlu Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gidecek heyette ise Fenerbahçe'yi Asbaşkan Mithat Yenigün temsil edecek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!