Sentetik uyuşturucu kullanan 2 üniversiteli hastanelik oldu

Güncelleme Tarihi:

Sentetik uyuşturucu kullanan 2 üniversiteli hastanelik oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2014 11:23

KÜTAHYA’da bonzai adlı sentetik uyuşturucu madde kullandıkları öne sürülen üniversite öğrencileri 24 yaşındaki O.T.Y. ile kız arkadaşı 21 yaşındaki M.S.Ö. hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan 2 gencin hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Olay gece saat 01.30 sıralarında öğrencilerin kaldığı dairede meydana geldi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) öğrencileri O.T.Y. ile M.S.Ö., iöddiaya göre bonzai adlı sentetik uyuşturucu madde kullandıktan sonra rahatsızlandı. Evde bulunan diğer öğrenciler, O.T.Y. ve M.S.Ö.’yi baygın halde görünce 112 Acil sevsi arayarak yardım istedi. Polislerle birlikte eve gelen sağlık ekipleri O.T.Y. ile M.S.Ö.’yi ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

M.S.Ö. hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, durumunun ağır olduğu bildirilen O.T.Y. ise acil servisteki ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan O.T.Y. ile M.S.Ö.’ün hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtilirken, polis ekiplerinin evde yaptıkları aramada bir miktar bonzai buldukları kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!