Kiraz Mevsimi son bölümde yeni bir aşk mı doğdu?

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi son bölümde yeni bir aşk mı doğdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2014 09:49

Öykü, Monika’nın tasarımlarını kestiği için zor durumda kaldı! Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Kiraz Mevsimi izlemek isteyen romantik komedi severler FOX TV ekranlarında buluştu. Kiraz Mevsimi son bölümde neler oldu? Derin ve Şeyma arasından yeni bir aşk mı başladı?

Haberin Devamı

Aşkın Mevsimi, Kiraz Mevsimi dolu dizgin devam ediyor. Dün akşam yayınlanan son bölümünde #ikikalp hastag'iyle yorumlarını sosyal medyada hayranları diziyi reytinglerde üst sıraya taşıdı.

Sevgilisi Mete’yi kaybeden ve Öykü ile de araları bozuk olan Şeyma’ya, Ayaz’ın annesi Önem sahip çıkar. Önen, Şeyma’yı baştan yaratmaya karar verir ve ona Derin ile yakınlaşmasını söyler. Bakalım ikili arasında yeni bir aşk mı doğacak.

Bu arada Ayaz’ı havuzda yüzerken izlemeye giden Öykü, Ayaz’ın suyun yüzeyine çıktığını göremeyince suya atlar ve boğulma tehlikesi geçirir. Ayağına kramp giren Öykü’nün suda çırpındığını gören Ayaz gördüğü manzara karşısında şoke olur.

Başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Serkan Çayoğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın oynadığı, genç, dinamik, eğlenceli ve romantik dizi Kiraz Mevsimi yeni bölümüyle 15 Kasım cumartesi akşamı saat 20.15’te FOX TV’de ekrana geldi.

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsimi bu akşam ekranlara geliyor. Saat 20.15'te başlayan dizide, Şeyma ve Derin arasında sıcak bir yakınlaşma oluyor. İşte yeni bölüm fragmanı.

KİRAZ MEVSİMİ KARAKTERLERİNİ TANIYALIM

Özge Gürel (Öykü): Kimi zaman sakin kimi zaman ise tez canlı. Daha çocukken babası başka bir kadın ile birlikte olup onları terdekince küçük kardeşi ve annesi ile birlikte hayatla boğuşmak zorunda kalmıştır. O günden beri erkeklere de güveni kalmayan Öykü kimseyle flört de etmemiştir fakat her şey Ayaz hayatına girdiğinde değişmiştir.

Dağhan Külegeç (Mete): İnşaat mühendisi olan Mete sakin bir yapıya sahiptir. 27 yaşında olmasına rağmen bulunduğu mevkii sayesinde şirkette söz sahibidir.
Serkan Çayoğlu (Ayaz): Ayaz da Mete gibi 27 yaşındadır. Atletik yapıya ve yakışıklı bir yüze sahip olduğu için kızların gözdesi olmuştur. Ukala bir tip gibi görünmesine rağmen, duygusal ve hassas bir yapıya sahiptir. Lüks yaşamayı seven, eğlenceli ve sosyal biri olan Ayaz, Öykü’ye aşık olur.

Kiraz Mevsimi son bölümde yeni bir aşk mı doğdu

Haberin Devamı

Nilperi Şahinkaya (Şeyma): Oldukça zeki ve kindar olan Şeyma bu özelliklerini Öykü’yü al edebilmek için kullanır fakat cezasını da çeker. Öykü’nün çocukluk aşkı Mete’yi çalan Şeyma, şeytana pabucunu ters giydirir.

Nihal Işıksaçan (Burcu): Gülüşündeki sadelikle öne çıkan Mete’nin kardeşi Burcu, 22 yaşında ve duygusal, hassas, yardımsever, iyi niyetli, inatçı ve güvenilir biridir. Mahalleden arkadaşı olan Emre’ye platonik aşık olur ve peşinden koşar.

Aras Aydın (Emre): Burcu’ya aşık olan Emre bunu bir türlü dile getiremez. Burcu’nun ailesi de bu aşka karşı çıktığı için sevdiğine kavuşamaz.
Kubilay Penbeklioğlu (Orhan): Kalpsiz kızını düşünmeyen Şeyma'nın babası.

Haberin Devamı

Özgür Çevik (Derin): Ayaz ve Öykü arasına adeta bir kara kedi gibi girdi. Öykü’den hoşlanması ve ına iş teklifinde bulunması Ayaz’ı oldukça sinirlendirdi ve onun bir numaralı düşmanı oldu. Dizinin yeni bölümlerinde ise Şeyma ile yakınlaşmaya başladı.

BAKMADAN GEÇME!