Canı pahasına direndi

Güncelleme Tarihi:

Canı pahasına direndi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 01:03

Asgari ücretle çalıştığı işyerinden maaşını çekip evine doğru giden kadının önüne kesen, çantasını almak için tekme tokat döven ve araba ile metrelerce sürükleyen Mert B., 9 ay sonra yakalandı. Saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlığı döneminde ikamet ettiği Aydınlıkevler’deki evinin 500 metre ilerisinde meydana gelen kapkaççı dehşeti, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Bir işyerinde asgari ücretle çalışan 41 yaşındaki H.K., maaşını çektikten sonra evinin bulunduğu sokaktaki markette alışveriş yaptı. Ardından evine doğru yürüyen kadınının önünü, Şahin marka araçla takip eden kapkaççılar kesti. Araçtan inen 19 yaşındaki Mert B., kadının kolundaki çantayı almaya çalıştı. Mert B., çantasını vermemek için direnen kadını yerde sürükledikten sonra tekme tokat dövdü. Yerde sürüklenen kadın çantasını bırakmayınca, hareket eden araçla metrelerce sürüklendi. Çaresiz kalan H.K., çantasını bırakmak zorunda kaldı. Kapkaççılar, çantayı aldıktan sonra içinde bulundukları otomobille olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

O BENİM EV KİRAMDI

Kapkaççı dehşeti yaşayan H.K.’nin kolu kırılırken, vücudunun çeşitli yerleri de yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan kadının bilgisine başvuran polis, “Hayatınızı niye tehlikeye attınız, çantayı verseydiniz” dedi. H.K.’nin verdiği yanıt ise yürek burktu:
“Çantada bir aylık maaşım, emeğim vardı. Evimin kirası vardı. Çaresizlikten direndim.”

9 AY SONRA YAKALANDI

Polis, kapkaç olayının meydana geldiği sokaktaki tüm güvenlik kamerası görüntülerini topladı. Detaylı incelemeler yaptı. Takip sonrası sürekli yer ve şehir değiştiren şüpheli Mert B.’ye ulaştı. Mert B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!