Bu Tarz Benim Yarışması kanal mı değiştirecek?

Güncelleme Tarihi:

Bu Tarz Benim Yarışması kanal mı değiştirecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 14:58

Kendisini “dikişçi”, “kostüm tasarımcısı” ve “Arıza” olarak tarif eden Nur Yerlitaş,“Bizimla deyılsın” İvana Sert, uzun süre sanatçıların imaj makerlığını, makyözlüğünü, kuaförlüğünü, fotoğrafçılığını ve modelistliğini yapan Kemal Doğulu ile koreograf ve mankenlik ajansı sahibi Uğurkan Erez’in jüriliğini yaptığı ve Öykü Serter’in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programının “talipleri” çıktı.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim gündüz kuşağında olduğu kadar cumartesi gecesi yapılan elemesinde aldığı reyting oranları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen eleme gününde Seda Sayan’ın konuk olduğu bölüm ile en çok izlenen yapım olan, sevilen yarışma programına teklif yağdığı iddia edildi.

Uçankuş’ta yer alan bir habere göre programa birçok talipli var ve bunların başında Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 geliyor. Yapımcı ile kanal arasında gerginlik olduğunu iddia edilen Bu Tarz Benim'in, yarışma programına gelen teklifleri yılbaşına kadar bekleteceği ve yılbaşından sonra karara varılacağı konuşuluyor.

Bu Tarz Benim Yarışması kanal mı değiştirecek

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim
Programın sunucu moderatörü Öykü Serter;
Backstage Uğurkan Erez;
Jüri koltuğunda;
İvana Sert
Nur Yerlitaş
Kemal Doğulu olacak..

Nereye, nasıl giyinilir en iyi ben bilirim iddiasında bulunan 13 bayan yarışmacı Türkiye’nin en tarz kadın ünvanını elde etmek için kıyasıya yarışıyor...
Yarışmacılar, her hafta jüri tarafından belirlenen 2 farklı konsepte uygun olacak kıyafetlerini mağazalardan, kendi veya arkadaşlarının dolaplarından ya da modacılardan kendileri bulacak ve o konseptlere uygun olan saç ve makyajlarını kendileri yapacaktır...

KONSEPT ÖRNEKLER...
Örneğin: arkadaşın, ciddi bir adam, seni ilk kez çok özel bir restorana yemeğe götürecek, gece İstanbul’un en popüler klübüne gideceksin, Cumhurbaşkanları resepsiyonuna katılacaksın, bir filmin galasına gideceksin, en yakın arkadaşın kır düğünü yapıyor, pijama partisi var, maskeli baloya katılacaksın, erkek arkadaşınla futbol maçına gidiyorsun, 5 yıldızlı bir otelde brunch yapacaksın vb... 13 yarışmacı, her hafta kendilerine verilecek olan 1.500 TL ile haftanın konseptlerine en uygun kıyafetleri bulup almaya çalışır.

Haftalar ilerledikçe dolaplarında biriken kıyafetleri de kombinleyerek, haftalık bütçelerinden arttırdıkları para kendilerine kalacağından ekran karşısındakilere ucuz ama doğru giyinebilmenin tüyoları verilecektir. Eleme gecesi podyuma her iki konsept kıyafetiyle çıkan yarışmacılar jüri üyelerinden 10 üzerinden puan alırlar. Jüriden en düşük puan alan 1 yarışmacı ile yarışmacıların birbirleri için yaptıkları değerlendirmede en çok gitsin oyu alan yarışmacı elenmek üzere tekrar podyuma çıkarlar. Bu iki yarışmacıdan en az SMS alan elenerek hayallerine ve büyük ödüle veda eder.
Birbirinden zorlu 10 haftanın sonunda bir yarışmacı birinci seçilecek ve 100 Bin TL’lik para ödülünün sahibi olurken, Türkiye’nin en tarz kadın ünvanı ile de taçlandırılacaktır..
Her hafta en popüler şarkıcıların konuk olacağı Bu Tarz Benim’de konuklar şarkılarını seslendirirken yarışmacılar da podyumda yürüyecekler..
Ayrıca İstanbul cemiyet hayatının en önemli isimleri her hafta konuk jüri olarak programa dahil olacaktır...(Kaynak: www.showtv.com.tr)

Haberin Devamı

BU TRAZ BENİM'DE UNUTULMAYAN ANLAR:

NUR BOZAR İLE NUR YERLİTAŞ'DAN ORYANTAL ŞOV

NUR YERLİTAŞ'TAN YARIŞMACILARA SERT UYARI

Haberin Devamı

İVANA YENİDEN SAHNEDE!

BAKMADAN GEÇME!