Genç öğretmene tren çarptı

Güncelleme Tarihi:

Genç öğretmene tren çarptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2014 09:54

Aydın'ın Efeler ilçesinde raylardan geçerken yük treninin altında kalarak hayatını kaybeden sınıf öğretmeni Canan Azazi'nin görev yaptığı okulda üzüntü ile karşılanırken ölümünden etkilenen öğrencilerine bir haftalık psikolojik destek vereceği bildirildi. Öte yandan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, bir ilke imza atıp, Canan öğretmenin öğrencilerine travma yaşamaması için "Öğretmeninizin başka bir okula tayini çıktı" diyerek, bir hafta izin verip, psikolojik destek için de rehber öğretmenlerden oluşan 5 kişilik ekip kurdu.

Haberin Devamı

CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU / FOTO GALERİ

AYDIN’da geçen salı günü hemzemin geçitten karşiya geçmek isterken yük trenin çarpması sonucu yaşamını yitiren ilkokul sınıf öğretmeni 44 yaşındaki Canan Azazi’nin cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verilmek üzere gözyaşları içinde İzmir’in Bornova İlçesi’ne gönderildi. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Canan öğretmenin öğrencilerine travma yaşamaması için "Öğretmeninizin başka bir okula tayini çıktı" diyerek, bir hafta izin verip, psikolojik destek için de rehber öğretmenlerden oluşan 5 kişilik ekip kurdu.

Genç öğretmene tren çarptı

Yörük Ali Efe İlkokulu’nda görevli öğretmen Canan Azazi, geçen 11 Kasım’da, Girne Mahallesi Taşlıboğaz Mevkisi’ndeki hemzemin geçitten karşıya geçmek isterken 36 yaşındaki makinist E.B.’nin kullandığı İzmir- Aydın seferini yapan 34007 sefer sayılı yük treni çarpması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Genç öğretmene tren çarptı

Canan öğretmen için bu sabah Bey Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Canan Azazi’nin eşi Nevşehir İl Planlama ve Koordinasyon İl Müdürü Sabahattin Azazi, kızı Bilge Azazi (15), oğlu Deniz Azazi (19) ve annesi Emine Özgün (70) ile okul müdürleri, öğretmen arkadaşları ve yakınları katıldı. Azazi’nin Türk bayrağına sarılı cenazesi camiye getirildiğinde, eşi Sabahattin ile çocukları Bilge ve Deniz Azazi ile annesi Emine Özgün gözyaşlarına bağuldu. Tabuta sarılarak ağlayan Azizi’in eşi, çocukları ve annesi diğer yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Genç öğretmene tren çarptı

Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul’un kıldırdığı namazın ardından Azazi’nin cenazesi yakınlarının yaşadığı İzmir’in Bornova İlçesi’nde gönderildi. Azazi için buradaki Ali Rıza Güven Camisi’nde ikinci bir cenaze töreni düzenlenip, ilçe mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, bir ilke imza atıp, Canan öğretmenin öğrencilerine travma yaşamaması için "Öğretmeninizin başka bir okula tayini çıktı" diyerek, bir hafta izin verip, psikolojik destek için de rehber öğretmenlerden oluşan 5 kişilik ekip kurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!