Bomba! Ronaldo hiç 'Messi' demezmiş...

Güncelleme Tarihi:

Bomba Ronaldo hiç Messi demezmiş...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2014 10:50

İspanyol gazeteci Guillem Balague, yayınladığı kitabında Cristiano Ronaldo'nun, ezeli rakibi Lionel Messi'nin adını ağzına almadığını, ondan her bahsedilişinde, 'motherf.....' (o.... ç....) dediğini iddia etti.

Haberin Devamı

İspanyol gazeteci Guillem Balague’nin ortaya attığı bir iddia futbol dünyasını salladı. Balague, yeni piyasaya çıkan 'Messi' adlı kitabında Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun, Barcelona'da forma giyen Lionel Messi'nin adını ağzına bile almadığını ileri sürdü. İspanyol gazeteci, 'Ronaldo ne zaman Messi bahsi geçse 'motherf....' (o..... ç.....) diyor" ifadesini kkullandı.


Bomba Ronaldo hiç Messi demezmiş...


RONALDO İDDİAYI REDDETTİ
Cristiano Ronaldo ise bu iddiayı şiddetle yalanladı ve dava açacağını söyledi. Portekizli yıldız, “Kendi arkadaşlarım arasında Messi'ye hakaret ettiğim haberleri tamamen yalan. Avukatlarım gereken hukuksal işlemleri başlatacak. Ben tüm meslektaşlarıma her zaman büyük bir saygı duyuyorum, Messi de bunların içinde ve asla bir istisna değil” diye konuştu.

Bomba Ronaldo hiç Messi demezmiş...

Haberin Devamı

Balague ise, Ronaldo'nun Messi için "motherf*****" (O…. Ç….) ifadesini kullandığını Real Madridli futbolculardan öğrendiğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!