Selena Gomez'den güzellik tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Selena Gomezden güzellik tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 15:34

Selena Gomez artık çok güzel ve popüler yıldızlardan biri! İşte Selena Gomez'den güzellik tüyoları...

Haberin Devamı

Selena Gomez, moda dünyasının içindeki makyaj uzmanları ve saç stilistleriyle çalışsa da stilini kontrol etmeyi ihmal etmiyor. Gomez'in sırrı zaman zaman kendini googledan aratıp, eski resimlerini incelemek. Bazen kendini ne hale getirdiğine inanamadığını söyleyen genç şarkıcının en büyük pişmanlığı Teen Vogue Young Hollywood gecesine katılırken saçlarına yaptığı mavi gölgeler.

Selena Gomezden güzellik tüyoları


Birçok ünlü gibi Selena Gomez de cilt bakımını ihmal etmiyor. Güzel yıldızın en büyük cilt bakım alışkanlığı ise haftada 4-5 defa banyodayken uyguladığı yüz temizleme cihazı Clarisonic. Selena Gomez, uyanır uyanmaz derinlemesine temizleyerek cildinin nefes almasını sağlıyor. Tüm fotoğraflarda hoş gülümsemesiyle aklımıza kazınan Gomez'in diğer sırrı ise elmacık kemiklerine ve göz çevresine uyguladığı aydınlatıcı ürünler. Tabii sadece bununla kalmıyor... Selena Gomez, kahvesini yudumlamadan önce göz çevresindeki halkalar ve morluklar için anında etki eden ürünler uygulamayı atlamıyor.

Selena Gomezden güzellik tüyoları


Selena Gomez'in vazgeçilmez makyaj ürünlerinden biri Victoria's Secret'ın Screen Siren adlı far paleti. Hollywood’un genç yıldızı, gözlerine hafif bir ışıltı ekleyen bu ürünün siyah tonunu eyeliner yerine kullanırken açık tonlarıyla da göz şeklini vurguluyor. Gomez'in güzellik sırlarından biri de etkileyici bakışlarının anahtarı protez kirpikler! Protez kirpikler genç şarkıcının işini kolaylaştıran makyaj uygulamalarından. Tüm Latin güzellerinin olduğu gibi Selena Gomez'de gür ve parlak saçlara sahip. Fakat bu noktada da Gomez'den bir itiraf geliyor! Güzel şarkıcı Selena Gomez saçındaki kaynaklar için \\\"Kafamdaki tüm saçlar benim değil! Deniz kızlarını andıran upuzun saçlarla sahnede olmak gerçekten muhteşem. Üstelik kendimi çok güzel hissediyorum. Ek saç tutamları kendi saçlarıma proteinli kaynakla tutturuluyor. Özel tarağını kullanarak saçlarımı tarıyorum, eğer saçlarım karışırsa saç taramayı kolaylaştıran spreylerden uyguluyorum.\\\" diyor.

Selena Gomezden güzellik tüyoları


Kim Kardashian gibi ünlülerin tercih ettiği bir yönteme başvuran Selena Gomez yüz çevresindeki bebek saçlarını lazer yöntemiyle aldırdığını söylüyor. Saç konusunda Selena'dan samimi bir açıklama daha geliyor! "Açıkçası kendinizde olmayan şeye sahip olmak istersiniz, ben de saçlarımı bu nedenle sürekli düz kullanıyorum. Son zamanlarda ise saçımın doğal haline yakın olduğu için plaj dalgası yapmaya başladım. Bunun için deniz suyu spreyleri ve saça parlaklık veren spreyler gerçekten işe yarıyor."

Haberin Devamı

Selena Gomezden güzellik tüyoları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!