En iyi maçımızı henüz oynamadık

Güncelleme Tarihi:

En iyi maçımızı henüz oynamadık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 23:49

Beşiktaş'tan sonra Rize’yi de adeta şut bombardımanına tutarak yenen F.Bahçe’de camia havaya girerken İsmail Kartal, “Henüz en iyi maçımızı oynamadık" dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Çaykur Rizespor maçındaki baskın futbolu ve rakip kaleye çektiği 29 şut tüm camianın beğenisini kazandı. Yönetim kurulu ve futbolcuların hepsi bu galibiyet sonrası son derece mutluydu. Karşılaşma sonrasında teknik patron İsmail Kartal, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla bu karşılaşmanın değerlendirmesini bir toplantıyla yaptı. Söz konusu toplantıda hem futbolcular hem de yöneticiler gittikçe daha iyi oynadıklarını ve Rizespor karşılaşmasının oynanan oyun açısından tepe noktası olduğunu belirttiler. Ancak bu görüşte olmayan bir kişi vardı; İsmail Kartal!

‘HEP DAHA İYİYE HEP DAHA YUKARIYA’

Kartal ise, temkinli davranıp, “Henüz en iyi maçımızı oynamadık. Bu sezon her maç daha iyi oynamalıyız. Bursaspor maçında çok daha iyi oynamanızı bekliyorum. Sonraki Eskişehir maçında Bursa maçının da üzerine çıkmanızı bekliyorum. Bu sezon sloganımız da hedefimiz de bu. Hep daha iyi hep daha yukarıya gitmeliyiz. Sakın oynadığınız futbolu yeterli olarak düşünmeyin. Bizim için en önemli sorun kendimizi yeterli görmek olur” dedi.. Kartal’ın bu tutumu futbolcuların motivasyonunu artırırken yönetimi de mutlu etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!