Ankaragücü krizde

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü krizde
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2014 01:05

Başkan Mehmet Yiğiner’in istifasının getirdiği psikoloji ile sahada olan sarı-lacivertliler, öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü 90 dakikanın sonuna taşıyamadı ve kritik bir yenilgi aldı.

Haberin Devamı

Başkan Mehmet Yiğiner’in istifası ile sarsılan Ankaragücü, bu psikoloji altında oynadığı kendi evindeki maçta Kocaeli Birlikspor’a 2-1 yenildi ve girdiği şoktan çıkamadı. Geride kalan hafta Pazar’a kaybeden sarı-lacivertliler, bu maçta da 3 puan kaybı yaşadı ve yarışta ağır bir darbe yedi.
Maça hızlı başlayan Ankaragücü, 7. dakikada gole yaklaştı. Mehmet Erdem Uğurlu’nun sert şutu savunmaya çarpıp, kornere gitti.
24.dakikada ceza alanı içinde Kocaeli Birlik savunması arasında kalan topta hakem elle oynama tespit etti ve penaltı noktasını gösterdi. Levent Kale, fileleri havalandırarak Ankaragücü’nü 1-0 öne geçirdi.
Golün şokunu çabuk atlatan Kocaeli Birlikspor, 28.dakikada beraberliği yakaladı. Soldan, Efe İnanç korneri kullandı. Savunmanın arasından iyi yükselen Emre Balak kafa ile topu ağlara bırakıp skoru 1-1’e gtirdi.
40.dakikada, Gökhan Erdoğan’ın sert şutunu kaleci yumrukladı. Üst direğe çarpan top kornere çıktı.
45. dakikada Serhat Gürpınar’ın yaptığı faül ile kazanılan serbest vuruşu Erhan Şentürk, klas bir vuruşla ağlara göndererek Kocaeli Birlikspor’u 2-1 öne geçirdi. İlk yarı konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.
65. dakikada Umut ceza alanı içinde kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem bu pozisyona devam dedi.
68. dakikada Erhan Şentürk’ün ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Gökhan gole izin vermedi.
73. dakikada Mehmet Erdem, kendi getirdiği topu kaleye gönderdi, savunmaya çarpan toptan sonuç çıkmadı. Kalan dakikalardaki ataklardan gol gelmedi ve Ankaragücü sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı


STAT:19 Mayıs
HAKEMLER:Hasbi Dede (*), Şener İnan (*), Abdullah Bora Özkara (*)
ANKARAGÜCÜ: Gökhan Akkan (**), Orhan (*), Volkan (*) (dk. 57 Teoman), Metin (**), Onur (*), Aytaç (**), Serhat (*), Gökhan Erdoğan (*), Mehmet Erdem (**) (dk. 81 Hasan), Levent Kale (**), Umut Nayır (**)
KOCAELİ BİRLİK :Fırat (**), Ramazan (**), Engin (**), Emre Balak (**), Gökhan (**), Turgay (**), Erhan Şentürk (**), Vedat (**), Efe (**) (dk. 61 Cafercan), Feyyaz (**) (dk. 90 Kaan), Ramazan Altıntepe (**), Volkan (dk. 73 Muhammet)
SARI KARTLAR: Ramazan Altıntepe (Kocaeli Birlikspor), Volkan, Serhat (Ankaragücü)
KIRMIZI KART:
GOLLER:Dk.25 (P) Levent Kale (Ankaragücü),Dk.28 Emre Balak, Dk.45 Erhan Şentürk (Kocaeli Birlikspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!