Kiraz Mevsimi 18. Bölüm izle - (Fragman ve Özet)

Güncelleme Tarihi:

Kiraz Mevsimi 18. Bölüm izle - (Fragman ve Özet)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2014 16:10

Kiraz Mevsimi 18. yeni bölümüyle FOX TV ekranlarına gelmeye hazır. Yeni bölümde Öykü’yü herkesin şahit olacağı bir sürpriz beklemektedir. Kiraz Mevsimi 18. bölüm, 8 Kasım cumartesi kendi saatinde kendi kanalında.

Haberin Devamı

Ekranların birbirlerine en çok yakışan çifti olan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerini paylaştığı Kiraz Mevsimi’nde, Derin ve Öykü çok ünlü bir markanın patronundan iş teklifi alırlar ve kabul ederler. Monika Sessa markasına ait elbiselerin fotoğraflarını çeken Öykü, kendisine bir tarz belirler. Ayaz ise Öykü’ye her anlamda destek vermektedir. Derin, Ayaz’ın sürekli Öykü’nün peşinde olmasına sinirlenmiştir. Ayaz ve Öykü’nün ise birbirlerinden ayrılmaya niyeti yoktur.

Derin ile Ayaz arasında gözle görülür bir rekabet başlar. Fakat bu gidişatı değiştiren beklenmeyen bir gelişme olur. Ayaz, Öykü’nün geçmişiyle ilgili sürpriz bir gerçek öğrenir. Bu öğrendiğinden çok etkilenen Ayaz şaşkınlığını üstünden atamaz.

KİRAZ MEVSİMİ GENEL KONU:

Haberin Devamı

Çocukluğunda beri en yakın dostu Burcu’nun abisi Mete’ye aşık olan Öykü ilerde bir gün başarılı bir modacı olmak istemektedir. Herkesten gizlediği aşkı Mete’yi mahalleden arkadaşı Şeyma’ya kaptırır ve hislerini kalbine gömer. Öykü komik tesadüfler sonucunda Mete’nin ortağı ayaz ile tanışır. Ayaz ukala ve çapkın bir tiptir. Birbirlerine zıt bu iki kişi kaderin kendilerine oynadığı oyunlar sonucunda her fırsatta bir araya gelir ve aralarında romantik ama bir o kadar da komik bir ilişki başlar.

KİRAZ MEVSİMİ 18. BÖLÜM FRAGMANI - 8 KASIM CUMARTESİ

Kiraz Mevsimi’nin Öykü’sünü biraz tanıyalım.. Dizide Tekstil ve Moda Tasarımı okuyan ve ileride ünlü bir modacı olmayı hayal eden (Güllerin Savaşı’nda Gülru karakterini anımsatıyor) Özge Gürel, dünyaya gözlerini 5 Şubat 1997’de açtı. İstanbul – Silivrili bir aileden gelen üç kız kardeş olan Gürel, Beykent Üniversitesi, Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu. Özer Ferit’ten aldığı özel derslerin ardından “Kızım Nerede” dizisinin çekimlerine katılan Özge ilk oyunculuk deneyimini de bu dizide yaşar ve sektöre adım atar.

Kiraz Mevsimi 18. Bölüm izle - (Fragman ve Özet)

Haberin Devamı

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI

Öykü Acar - Özge Gürel, Ayaz Dinçer - Serkan Çayoğlu, Mete Uyar - Dağhan Külegeç, Şeyma Çetin - Nilperi Şahinkaya, Burcu Uyar - Nihal Işıksaçan , Bora - Necip Everest, İlker Korkmaz - Serkan Börekyemez , Sibel Korkmaz - Fatma Toptaş, Olcay - Nezih Cihan Aksoy, Rıza - Serdar Çakmak, Emre Yiğit - Aras Aydın , Önem - Neslihan Yeldan, Meral - Ayşegül Ünsal, Bülent - Hakan Çimenser, Cem - Taner Berke Sarıkaya, Doğan - Burak Şahan Gönültaş, Gülseren - Canan Saran.

BAKMADAN GEÇME!