Başkent santrada

Güncelleme Tarihi:

Başkent santrada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2014 01:05

Ankara’nın futbol temsilcileri, 3 puan için rakipleri karşısında zorlu sınavlar verecek.

Haberin Devamı

Profesyonel futbol liglerinde mücadele eden Başkent temsilcilerinin hepsi bugün sahaya çıkacak. Süper Lig’de Gençlerbirliği, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Osmanlıspor, evinde Gaziantep BŞB’yi ağırlayacak. Osmanlı Stadı’ndaki mücadele, 15.00’te başlayacak. Karşılaşmayı Hüseyin Sabancı yönetecek.
2.Lig Kırmızı Grupta, Ankaragücü evinde K.Birlikspor’u ağırlayacak. 19 Mayıs Stadı’ndaki müsabaka saat 13.30’da başlayacak. Kırmızı Grupta aynı saatte başlayacak diğer maçlarda Bugsaşspor deplasmanda Nazilli Belediye ile karşılaşırken, Gölbaşıspor lider Bandırmaspor’u evinde ağırlayacak. Beyaz Grupta da Keçiörengücü, Konya Anadolu Selçukspor ile deplasmanda karşılaşacak.
3.Lig’de saat 13.30’da başlayacak maçlarda 1.Grupta, Şekerspor Gaziosmanpaşa’yı, Adliye, A.Sebat’ı, 3.Grupta da A.Demirspor, Kahramanmaraş BŞB’yi ağırlayacak. Etimesgut Belediye ise Ayvalıkgücü ile deplasmanda mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!