İzmir'e yeni Hastahane

Güncelleme Tarihi:

İzmire yeni Hastahane
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 01:13

İZMİR Karabağlar’daki Özel Ege Yaşam Hastanesi, Allerji İmmünoloji Uzmanı Dr. Nail Yoloğlu ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sinan Kızılkaya kuruculuğunda, 16 farklı branşta hasta kabulüne başladı.

Haberin Devamı

Özel Ege Yaşam Hastanesi, 54 yatak, 3. basamak erişkin ve yenidoğan yoğun bakım üniteleri modern ameliyathaneleri ve doğum odaları ile alanında uzman hekim kadrosu ve sağlık personeli ile 16 ayrı branşta, SGK, Bağkur, Emekli Sandığı, ve Özel Sigortalarla anlaşmalı olarak hizmete girdi. Temel amaçlarının "önce insan ve sağlık" anlayışı ile ileri teknoloji ve modern, hijyenik bir ortamda hasta ve yakınlarına sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyleyen Özel Ege Yaşam Hastanesi Genel Koordinatörü Volkan Timurşah "Temel hedefimiz uluslararası standartları, yöntem ve uygulamaları takip ederek sağlık hizmeti sunumunda her zaman farklı, yeniliklerde öncü ve örnek olmak" diye konuştu.

Hastanelerinde 12 yoğun bakım yatağı, 5 yenidoğan bakım kuvözü ile toplam 54 yatak kapasitesi bulunduğunu belirten Timurşah, "Odalarımızın hepsi tek kişilik ve özel oda statüsünde olup hasta ve yakınlarının konforu düşünülerek hazırlanmıştır. Hasta odalarında; hemşire çağrı sistemi, merkezi tıbbi gaz sistemi, elektronik hasta yatakları ile hasta ve yakınlarının ihtiyaçları karşılanmaktadır. Özel Ege Yaşam Hastanesi olarak ilkemiz hasta ve yakınlarına güleryüzlü hizmet vermek, hasta haklarına ve gizliğine gerekli özeni göstermeyi ilke edinen tüm sağlık personeli ve çalışanları ile birlikte kaliteli ve nitelikli sağlık hizmeti sunmak" dedi.

Haberin Devamı

BÖLÜMLER VE BRANŞLAR

Timurşah hastanede genel cerrahi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, ortopedi ve travmatoloji, KBB, kardiyoloji, üroloji, nöroloji, dahiliye, göz hastalıklar, plastik cerrahi, radyoloji, biyokimya, mikrobiyoloji branşlarında hasta kabul edildiğini söyledi. Ayrıca acil servisin de 24 saat uzman hekimle hastalara hizmet verdiğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!