Tutkusu sonu oldu

Güncelleme Tarihi:

Tutkusu sonu oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2014 01:03

Ankara’da ilk kez düzenlenen yanlama yarışmalarında yaşanan kazada yaralarar 10 yaşındaki otomobil tutkunu Ramazan Emre Öztürk, 10 gündür sürdüdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.

Haberin Devamı

Ankara'da eski EGO Bakım Şefliği alanında bir içecek firmasınca düzenlenen Drift yarışlarında Meftun Çelebi'nin kullandığı 34 BAD 08 plakalı modifiye otomobil, pistte yarışırken kontrolünü kaybederek hızla bina sütununa, ardından yarışı izleyen 10 yaşındaki Ramazan Emre Öztürk çarptı. Ağır yaralanan Öztürk, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde 10 gündür tedavi gören Öztürk, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

HAKKIMI ARAYACAĞIM

Otomobil tutkunu Emre'nin acılı babası Eyüp Özdemir, yıllar sonra erkek çocuğa sahip olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Oğlum eniştesi ile birlikte yarışları izlemeye gitmişti. Ancak önlem alınmaması ve dikkatsiz bir yarışçı nedeniyle ağır yaralandı. Yoğun bakım ünitesinde 10 gün yaşama tutunabildi. Güvenlik önlemlerini almayanlar ve oğlumun ölümüne sebebiyet veren sürücünün cezalandırılması için hukuk yolunda hakkımı arayacağım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!