Flaş doğalgaz zammı açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Flaş doğalgaz zammı açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 11:31

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan A Haber kanalında yayınında açıklamalarda bulundu. Babacan 2015 yılına kadar doğalgaza zam yapılmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Ali Babacan aynı zamanda madenlerle ilgili olarak da önlemler alınacağını söyledi.

Babacan, "Petrol fiyatlarının ve kurun biraz daha stabilize olmasını beklememiz gerekiyor. Petrol düştüğü için gelecek yıl belki de ilave bir ayarlamaya gerek kalmayacak. Petrol yeniden yükselirse o günün şartlarıyla yeniden değerlendiririz" dedi.

Ali Babacan öğrenci servislerinin kalkmayacağını da söyledi.

Ali Babacan şöyle konuştu:

"Bir şehirde A noktasından B noktasına milyarlarca yatırım yapmışız. Aynı hattan servis geçiyor. Artık o servise ihtiyaç var mı? Metroyla gitmek mümkün. Aynı alanda servis çalıştıracaksınız. Metronun ulaşamadığı yerler var. O noktalarda servis devam eder. Hele hele öğrencilerin servisleri konusunda taviz vermeyiz. Ama diyelim ki kamu kuruluşu personeli metro hattı üzerinde servis kullanıyorsa, kusura bakmayacak. Bunlar hat hat incelenecek. Kimse mağdur edilmeyecek. Özel sektörlerde C plakası çok da memnun oladığımız bir uygulama. O ayrı bir konu. Türkiye büyüyor. Öğrencilerin sayısı çoğalıyor. Kamu personel alıyor. Özel sektör çalışanı artıyor. Bütün yeni çalışanların servis ihtiyacı. Servisçilik büyüyecek. Ne servisçiler ne de okula giden yavrularımız mağdur olacak. Hat, hat mahalle, mahalle analiz edilip bu çalışma yapılacak."

Haberin Devamı

AYRINTILAR GELİYOR...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!