'Keman benimle seksileşiyor'

Güncelleme Tarihi:

Keman benimle seksileşiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 01:17

Giselle Tavilson’ın tek marifeti müzik değil. Aynı zamanda seksi sahne şovlarıyla dikkat çekiyor. Kendisini “Akıllı telefon gibi çok fonksiyonelim” diye tanımlıyor. Şimdi ilk albümü için stüdyoda.

Haberin Devamı

Delidolu, enerjik, yerinde duramayan bir kadın. Zaten kendisini “Akıllı telefon gibi çok fonksiyonluyum” diye tanımlıyor. Bütün bu enerjisi, artık vücudunun bir uzvu gibi olan kemanına ve sahnedeki şovlarına da yansıyor. Özel gecelerde ve etkinliklerde sahne alan, YouTube videolarını izleyip hayran olanlar sayesinde yurtdışında bol bol iş yapan kemancı kızın tek sırrı müziği mi dersiniz? Kemandan hiç anlamayanların bile onu hayranlıkla seyrettiklerini hesaba katarsak cevap; kocaman bir hayır. Giselle Tavilson’ın farkı seksi tavırlarının ön plana çıktığı sahne şovları.

Keman benimle seksileşiyor

“Seks her zaman satar mı?” diye soruyorum: “Beni seksi yapan elimdeki keman. Onu elimden aldığınız anda farklı bir kadın oluyorum” diyerek ekliyor: “Gerçi bence keman seksi bir alet değil ama benimle bütünleşince seksileşiyor.”

Haberin Devamı

Şimdilerde ilk albümünün hazırlıkları için stüdyoya giren Tavilson’ın seçtiği tür Dubstep. Yani Güney Londra kökenli elektronik dans müziği. Parçaların aranjeleri de Avusturya’daki stüdyolarda tam gaz devam ediyor. Peki anadili gibi Türkçe konuşan Giselle Tavilson nereli? İsmine bakarak kökleri hakkında tahmin yürütmeye çalışırsanız büyük hata edersiniz. Çünkü aslında Türk ve pasaportunda yazan adı da Gül Taviloğlu... İyi de bizim Gül nasıl Giselle oldu? Değişimin hikâyesini şöyle anlatıyor: “14 yaşımda ailecek Türkiye’den Amerika’ya taşındık. 10 sene orada yaşadım. İngilizcede ‘ü’ harfi yok. İnsanlar ismimi telaffuz edemiyordu. Ayrıca ‘Gül’ adı bana eski ve klişe geliyordu. Giselle ise onun tam tersi, tarz sahibi bir sahne adıydı. Soyadımda da Tavil’i tuttum ve Tavilson olarak değiştirdim. O yüzden diplomamda ve ABD pasaportumda adım Giselle Tavilson.”

Keman benimle seksileşiyor

Babası, Fazıl Say’dan Rengim Gökmen’e kadar birçok ünlü ismin hocası olmuş İstemihan Taviloğlu. Onun sayesinde önce viyola ardından çello çalmayı öğrenmiş. Sonra da hayatına keman girmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!