Sosyal medya dün gece servisleri konuştu

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medya dün gece servisleri konuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 09:32

Başbakan Ahmet Davutoğlu dün 9 maddede ekonominin yeni yol haritasını çizdi. Türkiye ekonomisinin önümüzdeki yıllarına damga vuracak olan uygulamalardan biri ise servis araçlarının kaldırılacak olması oldu. Dün akşam saatlerinde servis araçlarının kaldırılacağı haberi hurriyet.com.tr’de yanına girdikten sonra sosyal medya çalkalandı. Uygulamayı beğenenler de var isyan edenler de... İşte öğrencisinden çalışanına herkesin hayatını ilgilendiren servis araçlarıyla ilgili sosyal medyadan gelen tepkiler… Siz de hurriyet.com.tr'ye yazarak servislerin kaldırılması konusunda görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Suzan Altıparmak ?@Szn6Prmk 2h2 hours ago
Trafiği kaldıralım derken işsiz kalacak servis şoförleri ne olacak?

FB Beyin Adamı MHP @tariktelci
KAÇINILMAZ SONUÇ SERVİS ARAÇLARI TARİH OLUYOR DEMEDİMMİ DEDİM SAKALIMIZ YOKKİ

Sosyal medya dün gece servisleri konuştu
BÜTÜN SERVİSLER KALDIRILIYOR

bengi gencer @bengigencer
Belki toplu taşımayı çocuğumun güvenliği için yeterli bulmuyorum? Beklemesini istemiyorum? Hala anlamadım. (Bu arada servis kullanmıyoruz)

Selman Kazancı @selmankazanci
1/2 İstanbul'da toplu taşıma araçları cep yakıyor. Aracınızı park edip, biryere gidip gelmek; otopark: 5 TL + 4 vesayet: 16 TL=21 TL.

kT?¥¡?C¡ @oktayinci
yüzyılın en güzel haberi: iş ve okul servisleri kaldırılıyor.. vatandaş toplu taşıma araçlarına yönlendirilecek!..

Haberin Devamı

Pinar Denizer @polarde
RT @incitulpar: Toplu taşıma, BOMBOŞ olduğu için olsa gerek, servisler kalkacakmış Ha toplu taşıma derken metrobüs, otobüs, Marmaray filan,…

**HAYAT SAHNESİ** @hayat_sahnesi
RT @burkyoldas: Ya siz toplu taşıma araçlarında nasıl birbirinizi kesiyosunuz? Ben tutunacak bi yer bulduğumda koala gibi yapışıp allaha...

Merve Şanlı @mervesanlli
Cok rica ediyorum toplu tasima araci kullanmadan once muntazam bir sekilde dus alalim

Dimple @womandimple
Toplu taşıma araçlarından nefret ederiim

Meryem Taşgın @meryemt_acar
Yok artık diyorum!! "@SecHaber: Servis araçları kaldırılacak!

cro magnon: Yerinde bir uygulama olmuş, tabi iett otobüslerinin seferleri artırılırsa. İstanbul'da sabah trafiğinde servislerin yarattığı kirliliği bilen bilir.

ali özsoy: Bu kadar kalabalık bir şehirde asıl servisleri kaldırırsanız kaos olur. O kadar insanın toplu taşımaya eklendiğini düşünmek bile dehşet verici.

can yazıcı: İstanbul'un göbeğinde esentepe, mecidiyeköy deki banka servislerini hiç anlamıyorum. Ve akşam saatinden İstanbul'daki köprü trafiğinin ana sebeplerinden biri de o servisler. Hani dağ başı olur oraya da toplu ulaşım yoktur o zaman servis konulur eyvallah. Fakat zincirlikuyu, esentepe, mecidiyeköy'de ne ararsan var zaten otobüs var metrobüs var metro var daha ne olsun o bölgedeki servisler çok ama çok gereksiz.

Haberin Devamı

takla makan: Enn kısa zamanda yanlış anlaşıldık diye bir açıklama bekliyorum.

vatan sever: Cok geç kalindi çoooook. 12 senedir nerdeydi akliniz?!?

takla makan: Asıl taksi plakalarını kaldırın. Bir taksi plakası eski parayla 1.5 trilyon, araba 20-30 liralık teneke. Madem plaka değeri o kadar arabanın da en az audi 6 konforunda olması gerek. AWsıl rent kapısı taksi ve özel otobüs hat plakaları. Hadi kaldırın da görelim. Hııııı? Zor mu? Yoksa plakanın korsanı da karşı yakada mı?

PSYCHO KARTAL: Bu servis sistemi birtek türkiye de var zaten ....Avrupa nin hoc biryerinde böyle bir uygulama görmedim...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!