Balkondan tırmanıp katletti

Güncelleme Tarihi:

Balkondan tırmanıp katletti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2014 01:09

Firdevs Vanlı, yetiştirme yurdunda kalan 3 çocuğunu görmek için gittiği Kayseri’de ayrı yaşadığı eşi Fatih Vanlı tarafından 13 bıçak darbesiyle öldürüldü. Tutuklanan Vanlı, “Öldürme hakkımı kullandım” dedi.

Haberin Devamı

İŞSİZ eşi Fatih Vanlı’ya (39) ‘aile içi şiddet’ iddiasıyla 5 ay önce boşanma davası açan ve hakkında koruma kararı çıkarılan Firdevs V. (37) yakınları tarafından Mersin’de bir adrese yerleştirildi. Çiftin 3 çocuğu ise Kayseri’de yetiştirme yurduna verildi.

3 ÇOCUĞUNU GÖRECEKTİ

İddiaya göre, iki gün önce çocuklarını görmek için Mersin’den Kayseri’ye gelen Firdevs Vanlı, önceki gün yetiştirme yurduna gitti. 13 yıllık eşini yurt çıkışından kaldığı eve kadar takip eden Fatih Vanlı, saat 23.00 sıralarında kapıyı çaldı.
EVE KADAR TIRMANDI

Firdevs Vanlı kapıyı açmayınca apartmanın zemin katındaki balkona tırmanan Fatih Vanlı, eve girdikten sonra yanında getirdiği bıçakla kadını 13 ayrı yerinden bıçaklayıp kaçtı. Firdevs Vanlı, olay yerinde öldü. Polis, uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Fatih Vanlı’yı bir arkadaşının evinde gözaltına aldı.

‘YENİ ÖĞRENDİM’

Nöbetçi mahkemeye götürülen Fatih Vanlı, kendisini görüntüleyen gazetecilerin eşini neden öldürdüğü sorusuna, “Öldürme hakkımı kullandım. Böyle bir hakkı yeni öğrendim” diye cevap verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!