Aranırken karakola gidip fotoğraf çektirdi

Güncelleme Tarihi:

Aranırken karakola gidip fotoğraf çektirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 15:19

İngiltere’nin Lincolnshire bölgesinde aile içi şiddet ve saldırı suçlamalarıyla uzun süredir polis tarafından aranan 22 yaşındaki Aaron Bee Lincoln karakolunun önünde bir fotoğraf çektirdi ve bu fotoğrafı “Saklambaç oynamayı seviyorum” notu ile birlikte Facebook’ta yayınladı.

Haberin Devamı

Önünden geçtiği polis memurlarının fotoğraflarını da sosyal medyada paylaşan bir çocuk babası Bee, “Bu durum gerçekten çok komik. Beni seri katil gibi göstermeye çalışıyorlar ancak ben vahşi biri değilim. Zaten beni bulamıyorlar bile. Hem daha suçlu bile bulunmadım. Ama teslim olmaya niyetim yok. Gelip beni bulmaları gerekecek. En başlarda bu kovalamacayı eğlenceli buluyordum, ancak artık sıkılmaya başlıyorum” yazdı.

Linconshire polisi ise olayın basına yansımasının ardından yaptığı açıklamada Bee’nin sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan haberdar olduklarını söyledi ve “Belli ki Bay Bee onunla konuşmak istememizden rahatsızlık duyuyor. Ancak sergilediği tavırlar onu tutuklama kararımızdan vazgeçmemize elbette neden olmayacak. Eğer Lincoln Karakolu’na gelise onu ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Dedektif Nikko Mayo konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında, Bee’nin karşı karşıya olduğu aile içi şiddet ve saldırı suçlamalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi ve “Bee’nin nerede olduğunu bilenler bir an önce bizlerle iletişime geçsin” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!