Ünlülerin saç stilisti açıklıyor!

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin saç stilisti açıklıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 15:10

Birçok ünlü ismin saç stilistliğini yapan Sascha Breuer'dan saç renkleri ile ilgili önemli tüyolar...

Haberin Devamı

Şimdi hangi renk moda?

Altı ay önce açık sarı hatta beyaz sarı rengi modaydı. Şimdi daha yumuşak tonlara geçiş var. Bal sarısı gibi doğal renkler moda. Gelecek birkaç ay içinde ise kırmızı moda olacak. Tabii Lady Gaga ya da Rihanna’dan söz etmiyorum. Doğal bir kızıllıktan bahsediyorum. Düz saç eskisi kadar moda değil. Kâğıt gibi ölü durması hiç hoş değil. Bu beş yıl öncesinin modasıydı. Şimdi yumuşak geçişler tercih ediliyor. Eğer saçlar düzse hafif dalgalarla seksi ve mükemmel görünüme kavuşabilir.

Saç rengi insanı genç gösterir mi?

Kesinlikle evet. Bu konudaki en önemli tavsiyemiz son derece açık ya da son derece koyu renklerde değişim yapılmaması. Bu durumda yaşınızdan büyük gösterirsiniz.
Süper açık sarı ve siyah renkler hem moda değil hem de yaşlı gösterir. Ayrıca güçlü makyaj ve ona uygun kıyafet gerektiren zor bir tercih olur.

Haberin Devamı

Ünlülerin saç stilisti açıklıyor

Evde saç boyama konusu krizle mi gündeme geldi?

Kuaför salonlarında önceki yıllara göre çok daha az müşteri olduğunu itiraf edebilirim. Artık saçlarını evde boyamayı tercih edenlerin sayısı arttı.

Uçuk renklerde balyaj yapılmasına ne diyorsunuz?

Bu da artık trend değil. Farklı renklerde ışık vermek neredeyse 10 yıl önce kaldı. Çok demode. Hiç tavsiye etmiyorum. Şimdi moda doğal görünmek ve bu hiç doğal durmuyor.

Ünlülerin saç stilisti açıklıyor

Kısa sürelerde tekrar tekrar boya saça zarar verir mi?

Hayır, bir zararı yok isterseniz her hafta bile boyayabilirsiniz. Ama sarıdan siyaha siyahtan sarıya geçerseniz zarar verebilir.

Marka değiştirmek?

Hayır, hiçbir sorun olmaz. Herkes kendi alıştığını kullanmayı sürdürebilir ama yüksek teknolojiyle üretilen güçlü markaları takip etmek saç sağlığı açısından önemli. Bizim bu konuda tek uyarımız var. “Kınayla karıştırmayın!” diyoruz. Eğer boyayı tonunu değiştirmek için kınayla karıştırırsanız zarar verici olabilir.

Haberin Devamı

Ünlülerin saç stilisti açıklıyor

Saçı boyamadan önce nelere dikkat etmeli?

Eğer saçınızı ilk kez boyayacaksanız; araştırın, zaman harcayın, peruk deneyin, ten rengi sizinkine benzeyenlere ve ünlülere bakın! Bir renk seçerken renk skalasını unutmayın. Saç boyamada zıt renkler birbirini çekmez, sadece birbirlerini etkisizleştirir. Kutudaki rengin saç renginize göre bir yansıması olacağını unutmayın. Şu basit formülü uygulayın: “Kutudaki renk + kendi saç renginiz = Elde edeceğiniz sonuç.” Saçınızı boyamadan önce saçınıza derinlemesine bir bakım yapın. Böylece saçınızı yeni rengi için hazır hale getirmiş olacaksınız.

Jennifer Aniston

Harika saçları var. O bir film yıldızı. Saç stilistine ne kadar para döktüğünü tahmin bile edemezsiniz. Sonuç olarak şahane saçları var. Saç rengi, saç bakımı, düzleştirilmesi kusursuz. İnanılmaz doğal bir görüntüsü var.

Haberin Devamı

Lady Gaga

Jennifer Aniston’un tam tersi. Saçlarını maviye, beyaza ya da siyaha boyuyor. Çok parlak ama deneysel çalışmalar yapıyor sanki. Ağır makyajı gerektiren seçimleri oluyor. Doğallıktan uzakta bir görüntü sunuyor.

Ünlülerin saç stilisti açıklıyor

BAKMADAN GEÇME!