Gayrimenkul sektörünün en iyi projeleri bu akşam açıklanıyor

Güncelleme Tarihi:

Gayrimenkul sektörünün en iyi projeleri bu akşam açıklanıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 14:01

TÜRKİYE’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign of the City” yarışmasında sona gelindi. Ödüle değer görülen projeler bu akşam açıklanacak.

Haberin Devamı

İNŞAAT sektörü için beklenen gün geldi. Gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği “Sign of the City Awards” yarışmasında ödüller bu gece açıklanacak. Gayrimenkul sektörüne değer katmak amacıyla, Hürriyet’in öncülüğünde hayata geçen yarışma kapsamında 142 farklı projeye ait 199 başvuruyu değerlendirdi.

Sektörün merakla beklediği ödül töreni öncesinde, Jüri Başkanı Dr. Y. Müh. Mimar Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden finalist projeleri değerlendirerek ödül sahiplerinin seçti. Yarışma, Hafele, Daikin, Cushman & Wakefield, Hyundai Asansör, Vestel, VHF Versicherungen sponsorluğunda ve EY Türkiye ile Mipim’i stratejik ortaklığında gerçekleşecek.

ZİYNET SALİ SAHNEDE
Oylama sistemi ve ödül kategorileri ile sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi ve geleneksel olarak her yıl tekrarlanması planlanan “Sign Of The City Awards” ödül töreni bugün Four Seasons Bosphorus Otel’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. 500’den fazla gayrimenkul sektörü temsilcisini biraraya getirecek gecede toplam 19 ödül sahibini bulacak. Ebru Akel’in sunumunda gerçekleşecek gecede renkli sahne ve dans gösterileri yapılacak ve Ziynet Sali sahne alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!