Bu cennetin bir fiyatı var

Güncelleme Tarihi:

Bu cennetin bir fiyatı var
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 11:26

Muğla’da daha önce alıcı çıkmayan Gökova Körfezi’ndeki Karaca Adası emlak şirketleri tarafından sosyal medyadan ve bazı internet sitelerinden yapılan reklamlarla yeniden satışa çıkartıldı. 4 yıl önce 25 milyon dolara satışa çıkan Karaca Adası’nın fiyatı 10 milyon dolar zamlandı.

Haberin Devamı

ABD’de yaşayan ve at yetiştiriciliği yapan adı açıklanmayan İzmirli bir Türk’e ait olduğu belirtilen Gökova Körfezi’ndeki 316 bin metrekaresi tapu tescilli, 65 bin metrekaresi de orman kullanımlı Karaca Adası, ilk olarak 2010 yılında satışa çıkartıldı. Ancak 25 milyon dolar (56 milyon lira) fiyat biçilen adaya alıcı çıkmadı.

Bu cennetin bir fiyatı var

Ada, bu defa başka bir emlak şirketi tarafından 35 milyon dolara (78 milyon lira) yeniden satışa konuldu. Satıcı şirket tarafından, birinci derece doğal SİT olan adaya ancak günübirlik tesis yapma izni ve iskele yapılabilmesi için izin alınabileceği belirtildi. Zeytin ağaçları bulunan ada, konum itibariyle Sedir Adası’na 4 kilometre, Karacasöğüt Köyü’nün Karaca Mahallesine ise 500 metre mesafede.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!