Yeşil sahaların "kazanamayanlar kulübü"

Güncelleme Tarihi:

Yeşil sahaların kazanamayanlar kulübü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 11:48

Profesyonel futbol liglerinde, 2014-2015 sezonunda mücadele eden 127 takımdan sadece ikisi henüz galibiyet sevincini yaşayamadı.

Haberin Devamı

Derlenen bilgilere göre, Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de onsekizer, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 19, Kırmızı Grup'ta 18, Spor Toto 3. Lig 1, 2 ve 3. gruplarda onsekizer olmak üzere 127 takım mücadele ediyor. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 8 haftada galibiyeti bulunmayan takım kalmadı. Ligde en az galibiyet sevincini Trabzonspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor, Sivasspor ve Balıkesirspor yaşadı. Bu 5 takım sadece birer kez galip gelebildi.

PTT 1. Lig'de sadece Giresunspor

PTT 1. Lig'de bu sezon taraftarlarına galibiyet sevincini yaşatamayan tek takım, Giresunspor kaldı. Karadeniz temsilcisi, oynadığı 8 müsabakanın 5'inden berabere, 3'ünden mağlubiyetle ayrılırken galibiyet hasretini gidermeyi gelecek haftalara bıraktı. Altınordu, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Bucaspor, Orduspor ve Manisaspor da aldıkları birer galibiyetle bu ligin en az galip gelen takımları oldu.

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig'de, Kırmızı ve Beyaz gruplarda galibiyeti olmayan takım bulunmuyor. Kırmızı Grup'ta Kırklarelispor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve Gölbaşıspor, Beyaz Grup'ta ise TKİ Tavşanlı Linyitspor, 11. haftaların ardından sadece birer kez 3 puanla sahalardan ayrılabildi.

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig'de, 54 takımın mücadele verdiği 3 grupta geçilen onar hafta sonunda Gaziosmanpaşaspor, 3 puanla tanışamayan tek takım oldu. Ligde 1. Grup'ta mücadele veren Gaziosmanpaşaspor, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahalardan ayrılarak galibiyet hasretini dindiremedi. Bu grupta, puan cetvelinin son sırasında yer alan Bozüyükspor, maddi imkansızlıklar nedeniyle hiç maç yapmadan ligden çekilmişti. Söz konusu 3 grupta, Erzincan Refahiyespor, Çankırıspor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Kayseri Şekerspor'un birer galibiyeti bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!