Lokeren 1 - 1 Trabzonspor

Güncelleme Tarihi:

Lokeren 1 - 1 Trabzonspor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 08:43

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. maçında Belçika deplasmanında Lokeren ile karşılaşıyor. Daknam Stdyumu'ndaki karşılaşmayı İtalya'dan Gianluca Rocchi yönetecek.

Haberin Devamı


Lokeren 1 - 1 Trabzonspor


TRABZONSPOR: Fatih, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Musa, Medjani, Constant, Fatih, Mehmet, Waris, Yatabare
LOKEREN: Barry, Scholz, Odoi, Maric, Galitsios, Overmeire, Persoons, Leye, Patosi, Dutra, De Pauw


61. DAKİKADA OYUN MEŞALELERDEN DOLAYI DURDU
Karşılaşmanın 61. dakikasında kale arkasındaki Trabzonsporlu taraftarların yaktıkları meşaleleri sahaya atmaları sebebiyle hakem oyunu durdu. Bir süre duran oyunda Lokeren kalecisi Barry kale çevresine düşen meşaleleri saha dışına çıkardı. Oyun daha sonra kaldığı yerden devam etti. Salı günü Almanya'da oynanan Borussia Dortmund-Galatasaray karşılaşmasında da Türk taraftarların sahaya attıkları yabancı maddeler ve meşaleler nedeniyle durmuştu. UEFA'nın Galatasaray'a bu sebeple ceza vermesi bekleniyor.

YATABARE VURDU WARIS TAMAMLADI
Karşılaşmanın 45. dakikasında sağ çaprazdan Lokeren ceza sahasına giren Yatabare açısı çok dar olmasına rağmen harika bir vuruş yaptı. Top önce kaleciye daha sonra direğe çarptı ve Waris'in önünde kaldı. Bu oyuncu topu boş kaleye gönderdi ve karşılaşmaya eşitliği getirdi.

HALİLHODZİC TRİBÜNE GÖNDERİLDİ
Karşılaşmanın 29. dakikasında bordo mavili oyuncuya yapılan sert müdahale sonrasında Vahid Halilhodzic kenardan sert tepki gösterdi. Bu tepki üzerine hakem Rocchi, Halilhodzic'i tribüne gönderdi.

LOKEREN İLK ATAĞINDA GOL BULDU
Lokeren karşılaşmadaki ilk atağında, 5 . dakikada golü buldu. Sağ kanattan yüklenen Belçika ekibinde Leye topu yerden penaltı noktasına kesti. Bosingwa'yı geçen topla buluşan Patosi topu Trabzonspor ağlarına gönderdi.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Lokeren karşısında ideal 11'e yakın bir kadroyu sürdü. Kadroda bulunan 8 yabancı oyuncudan 7'sini ilk 11'de sahaya süren Boşnak teknik adam, Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo'yu ise yedek kulübesine çekti. Bu futbolcunun yerine Fatih Atik'i 11'de sahaya süren Halilhodzic, ayrıca Türk oyuncular Musa Nizam, kaleci Fatih Öztürk ve Mehmet Ekici'ye 11'de görev verdi.

FATİH ATİK 5 MAÇ SONRA
Halilhodzic'in Lokeren karşısında 11'de sahaya sürdüğü Fatih Atik, biri Avrupa, dördü lig olmak üzere 5 maç aranın ardından ilk 11'de sahaya çıktı.

HACIOSMANOĞLU MAÇI İZLEDİ
Trabzonspor kafilesiyle birlikte Belçika'ya gelmeyen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bir gün sonra özel uçakla Brüksel'e geldi. Hacıosmanoğlu, maç günü takımın otelinde Vahid Halilhodziç'le bir görüşme yaptı ve Daknam Stadyumu'nda maçı izledi.

TRABZONSPOR YÜRÜYÜŞ YAPTI
Trabzonspor'da futbolcular ve teknik heyet maç öncesinde kamp yapılan Belçika'nın Gent şehrinde yürüyüş yaparak stres attı. Oldukça neşeli gözüken futbolculardan Yatabare ve Constant, sempatik tavırlarıyla takım arkadaşlarını da eğlendirdi.

MAÇ ÖNCESİNDE DOSTLUK YEMEĞİ
Lokeren Kulübü tarafından maç öncesinde bordo-mavili yönetim kuruluna ve UEFA temsilcine yemek verdi. Yemeğe Asbaşkan Ali Kemal Başaran, Akyazı Projesi Sorumlusu Erol İbrahimağaoğlu, Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak ile birlikte UEFA Temsilcisi Dennis Cruise, Lokeren Kulübü Başkanı Roger Lambrecht ve kulüp yetkilileri katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sundu.
TRABZONSPOR TARAFTARLARINDAN YOĞUN İLGİ
Lokeren kulübü Trabzonsporlu taraftarların maç saatine kadar vakit geçirmesi için stadın etrafında Trabzonspor köyü kurdu. Taraftarlara yiyecek ve içecek servisinin yapıldığı köyden sonra güvenlik taramasından geçirilen taraftarlar stada alındı. Karşılaşmayı Avrupa'nın çeşitli kentlerinden gelen bin 500'e yakın bordo - mavili taraftar takip etti.

Haberin Devamı


MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER
Grupta oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet çıkartan Trabzonspor, 1 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda 4 gol bulan bordo mavililer kendi kalelerinde ise 2 gol gördü. L Grubu'nda 6 puanla Trabzonspor 2. sırada bulunurken Legia Varsova 9 puanla lider durumda.

Haberin Devamı

Rakip Lokeren ise grupta oynadığı 3 maçtan tek galibiyet çıkartabilirken 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda sadece 1 gol bulabilen Belçika temsilcisi kendi kalesindeki 3 gole ise engel olamadı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!