Beşiktaş'tan tarihi protesto

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan tarihi protesto
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 20:59

Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe maçlarında yaşananlara tepki göstermek isteyen Beşiktaş ilginç bir protestoya imza atmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar ya yasal süre olan 15 dakikayaı geçmemek kaydıyla 'maçlara geç çıkmayı' ya da sadece siyah formayla çıkmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş yönetiminin F.Bahçe derbisi ve sonrasında yaşananları protesto etmek için farklı bir yol izleme kararı aldığı öğrenildi. Bugüne kadar sessiz kaldıkları için haksızlığa maruz kaldıklarını düşünen yönetim, ilginç bir protestoya hazırlanıyor. Yönetimin şu andaki düşüncesine göre siyah beyazlılar maçlara yasal süre olan 15 dakikayı geçmemek kaydı şartıyla 'geç çıkacak' ya da bundan sonraki mücadelelerde sadece 'siyah forma' giyecek.

Öte yandan Beşiktaşlı taraftarlar da tepkisini göstermek ve sesini duyurmak için 'yürüyüş' kararı aldı. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın adil bir yönetim sergilemediğini ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beşiktaş'a karşı bir oyun içinde olduğunu düşünen siyah-beyazlı taraftarlar, 8 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'te İstinye'deki federasyon binasına yürüyüş yaparak, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i protesto etme kararı aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!