Karadayı izle - 84. bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Karadayı izle - 84. bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2014 17:39

Karadayı 10 Kasım pazartesi ATV'de 84. bölümüyle ekrana geliyor. Saat 20.00'da başlayacak olan yeni bölümde Sarı Cemal, Mahir Kara'yı ortadan kaldırmak için düğmeye basar. İşte Karadayı'nın yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası...

Haberin Devamı

Nazif Baba kurtulabilecek mi? Karadayı dizisi 84. bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Kasım pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de. Karadayı dizisinin yeni bölümünde Mahir, Sarı Cemal'in kendisine kurduğu kumpasın içine düşer ve ilk kez ölümün soğuk nefesini ensesinde bu kadar yakından hisseder. İşte Karadayı 84. bölüm fragmanı...

MAHİR'E KUMPAZ KURULUR

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı Karadayı dizisinin 10 Kasım pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde Mahir Sarı Cemal’in kurduğu tuzağa düşer. Sarı Cemal kendi mekânından bir kızı kurtardığı için Mahir’e diş bilemektedir ve onu ortadan kaldıracağı zamanı kollamaktadır. Mahir Kara ölüm ile ilk defa bu kadar burun buruna gelir, yoksa Mahir vurulacak mıdır?

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?
Kenan İmirzalıoğlu (Mahir Kara - Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sermet Yeşil (Sarı Cemal), Fatih Al (Sosyete Yusuf) - Reha Özcan (Vehbi Duru), Özgür Emre Yıldırım (Murat), Hüseyin Soysalan (Kütük Nail), Funda Eryiğit (Belgin).

Haberin Devamı

Karadayı izle - 84. bölümde neler olacak

KARADAYI 84. BÖLÜM FRAGMANI (10 KASIM PAZARTESİ)

KARADAYI GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Mahir, Feride’den vaz geçtiğini ona kanıtlamak ister ve Belgin ile yakınlaşır. Feride, Mahir’in kendisini artık tamamen unuttuğunu ve hayatından çıktığını düşünmeye başlar. Bütün bunların üstüne Belgin’in adliyelik olması da eklenince Feride’nin stresi kat ve kat artar. Çünkü Belgin, Mahir’den onun için şahitlik etmesini istemiştir. Kurtulabilmesinin tek yolu budur. Mahir, Belgin için Feride’nin karşısına geçer ve şahitlik yapar. Belgin ile Mahir’in sevgili olduklarının düşünen Feride ise önemli bir karar verir.

Haberin Devamı

Karadayı izle - 84. bölümde neler olacak

Karadayı dizisinde Sarı Cemal karakterini Sermet Yeşil canlandırıyor. Başarılı oyuncu 1977 yılı Eskişehir doğumlu. Hacettepe Üniversite'inde Tiyatro bölümü mezunu olan sanatçı, daha önce televizyon karşısına Leyla ile Mecnun dizisinde "Joker" karakteriyle çıkmıştı. Ayrıca Muhteşem Yüzyıl dizisinde İran Şahı Şah Tahmasb rolüyle izleyiciden tam not almıştı.

BAKMADAN GEÇME!