Arsenal: 3 - Anderlecht: 3

Güncelleme Tarihi:

Arsenal: 3 - Anderlecht: 3
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 22:15

Galatasaray'ın da mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki diğer maçta, sezonun en büyük sürprizlerinden biri yaşandı. Arsenal, 3-0 öne geçtiği maçta 'grubun zayıf halkası' olarak görülen Anderlecht ile 3-3 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın da mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda gecenin bir diğer maçında Arsenal ile Anderlecht 3-3 berabere kaldı. Gol düellosu şeklinde gelişen maçta Belçika temsilcisi 3-0'dan 3-3'ü yakaladı.

Belçika temsilcisi önünde Arteta (Dk.25 penaltı), Sanchez (Dk.29) ve Oxlade-Chamberlain'in (Dk.58) golleriyle 3-0 öne geçen Arsenal, Vanden Borre (Dk.61, Dk.73 penaltı) ve Mitrovic'in (Dk.90) gollerine engel olamadı. Arsenal bu beraberlikle puanını 7 yaparken Belçika temsilcisi Anderlecht puanını 2'ye yükseltti.

YİNE SON DAKİKA GOLÜ
Arsenal ile Anderlecht arasında oynanan iki maçta da son dakikada atılan goller deplasmanda puan getirdi.
22 Ekim'de Belçika'da oynanan ilk maçta 84. dakikada Wilshere'in yerine oyuna giren Podolski, 90. dakikada attığı golle takımına 2-1'lik galibiyeti kazandırmıştı. Londra'da oynanan mücadelede ise bu kez rakibinden puan koparan taraf Anderlecht oldu. 90. dakika sahneye çıkan Mitrovic, attığı golle skoru 3-3'e getirdi ve takımının Belçika'ya bir puanla dönmesini sağladı.

BELÇİKA TAKIMIYLA İLK BERABERLİK
Sahasında Anderlecht ile puanları paylaşan İngiliz ekibi Arsenal, tarihinde ilk kez bir Belçika temsilcisiyle berabere kaldı.
Avrupa kupalarında bugüne kadar Belçika ekipleriyle 7 kez karşılaşan "Topçular", bu maçlardan 6'sını kazanmayı bildi. Londra ekibi, Belçika ekiplerine karşı tek yenilgisini 1981 yılında Winterslag takımına deplasmanda 1-0 mağlup olarak aldı.


Haberin Devamı


ŞAMPİYONLAR LİGİ TOPLU SONUÇLARI

A GRUBU
Malmö-Atletico: 0-2
Juventus-Olympiacos: 3-2

B GRUBU
Real Madrid-Liverpool: 1-0
Basel-Ludogorets: 4-0

C GRUBU
Zenit-Leverkusen: 1-2
Benfica-Monaco: 1-0

D GRUBU
Dortmund-Galatasaray: 4-1
Arsenal-Anderlecht: 3-3

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!