Karafırtınalar kefeni yırttı!

Güncelleme Tarihi:

Karafırtınalar kefeni yırttı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2014 01:09

BUCASPOR'da taraftarın ve yönetim kurulu üyelerinin bir bölümünün istifasını istediği, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın görevine devam edeceği bildirildi. Futbolcuların, Başkan Hüsnü Kaya'ya ilettiği, "Gitmesini istemiyoruz" talebinin ardından, Karafırtınalar'la toplantı yapan yöneti, ‘devam’ kararı aldı.

Haberin Devamı

Başarısız olmadığını söyleyen Karafırtınalar, şöyle konuştu: "Kaybedilen puanlarda hakem hatalarının payı büyük. Üzerimizde oynanan oyunlar var. Ekonomik sıkıntılar da ortada. Çok karakterli bir ekibe sahibim. Futbolcularıma teşekkür, görevime devam ediyorum. Bizi acımasızca eliştirenlere cevabı sahada vereceğiz."


Futbolcuların topun ağzından aldığı Sait Karafırtınalar ile takımın küme düşme adayı olduğunu öne süren taraftarlar, Bucaspor’u yönetenleri koltuk sevdalısı olmakla suçladı.

Kupa’da
BAYBURT
dönemeci

ZİRAAT Türkiye Kupası 3. tur maçında Bucaspor, bugün Bayburt Grup Özel İdare ile kozlarını paylaşacak. Bayburt Genç Osman Stadı'ndaki maç 13.00'te başlayacak. Geliri de düşünüp adını gruplara yazdırmak isteyen sarı lacivertliler sahaya Ömer, Hüseyin, Emrecan, Tahacan, Batuhan, Zekeriya, Mehmet, Ferhat, Emin, Erkan, Çağrı 11’iyle çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!