Güzelliğin modası

Güncelleme Tarihi:

Güzelliğin modası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 11:42

Moda deyince akla ilk olarak kıyafet geliyor. Ancak moda sadece kıyafet demek değil! Makyajımız ve saçlarımız da modaya uygun olarak değişiyor...

Haberin Devamı

Abartılı kirpikler

Dramatik ve romantik kirpikler bu sezon favorimiz. Abartılı ve zengin kirpikler için bolca takma kirpiğe ve rimele ihtiyacınız olacak. Eğer takma kirpik kullanmak istemiyorsanız, takma kirpik etkisi yaratan rimellerden kullanabilirsiniz. Birkaç kat uygulayacağınız rimelle gözleriniz mükemmel görünecek. Takma kirpik takabiliyorsanız, her seferinde tekli kirpiklerle uğraşmanıza gerek yok. Abartılı bir görünüm için bütün takma kirpiklerin birçok çeşidini bulabilirsiniz.

Kalın kaşlar

Eskiden neredeyse ip gibi incecik yaptığımız kaşlarımız artık kalınlaşıyor. Bu sezonun bir diğer güzellik trendi olan kalın kaşlar sahip olmak çok kolay. Kaşlarınıza her gece yatmadan önce bir pamuk yardımıyla badem yağı sürerek bakım yapın. Kaşlarınızın kalınlığı kadar düzgün şeklinin de önemli olduğunu unutmayın.

Haberin Devamı

Makyaj yaparken kaşlarınızı da boyamayı ihmal etmeyin. Bunun için kaş kalemi veya göz farlarına benzeyen kaş boyalarından kullanabilirsiniz. Eğer hiçbirini temin edemiyorsanız kaş renginize uygun açık ya da kahverengi, mat bir far ya da kurşun kalem kullanabilirsiniz.

Güzelliğin modası

Disko dudakları

Biz kadınlar makyaj yaparken en çok dudaklarımızı boyamayı seviyoruz. Geçen sezonun aksine mat ve solgun renkler yerine bu sezon sıcak renklerde parıltılı rujlar çok moda. Christian Dior'un defilesindeki gibi taşlı ve simli dudaklarla sokaklarda dolaşamayacak olsak da simli rujları kullanabiliriz.

Güzelliğin modası


Eski Hollywood

Eski Hollywood yıldızlarının görünümüne kavuşmak bu sezonun trendleri arasında. 70'li yıllardan ilham alan saç modellerinden sonra makyaj trendlerinde de 30'lu yılların solgun ve ışıltılı imajından etkileniyoruz.

Ten renginize yakın tonlarda yapacağınız makyajınıza biraz parıltı katmaya ne dersiniz? Cildinizden bir ton açık ya da aynı renk fondöten kullanarak elde edeceğiniz açık teninize fazla koyu olmayan tonlarda ışıltılı bronz bir allık uygulayın. Göz kapaklarınıza ten rengi far ya da sadece far bazı uygulayabilirsiniz.

Güzelliğin modası


Rönesans güzelliği

Haberin Devamı

Valentino defilesindeki Rönesans güzelliği tek kelimeyle muhteşem. Dönem tablolarından fırlamış gibi görünen romantik ve masum ifadeler sonbaharın en gözde trenleri arasında. Kahverengi tek kat uygulanan rimel, elmacık kemiklerinin tam üzerine hafifçe sürülen pembe krem allık ve pembe dudaklar; işte Rönesans’ın masum ifadesinin sırrı.

Güzelliğin modası

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!