Yeni hayatları eski eş bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Yeni hayatları eski eş bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 01:46

Mersin’de Metin G., boşandığı güzellik uzmanı eski eşi Hatice Uysal ile yeni evlendiği emekli öğretmen Fevzi Uysal’ı dün sabah evlerinin önünde öldürdü. Tabancayı şakağına dayayarak intihar girişiminde bulunan eski kocayı polis 15 dakikada ikna ederek durdurdu.

Haberin Devamı

MERSİN’in Mezitli ilçesinde özel bir hastanede güzellik uzmanı olarak çalışan Hatice Uysal, iki yıl önce şiddetli geçimsizlik sonucu emekli işçi eşi Metin G.’den (49) boşandı. Biri kız 2 çocuk annesi kadın, geçen ağustos ayında da emekli öğretmen Fevzi Uysal (49) ile evlenerek yeni bir hayata adım attı.

SPORDAN DÖNERKEN

İddiaya göre, eski koca Metin G. dün sabah, başka biriyle evlenmesini hazmedemediği eski eşi Hatice Uysal’ın oturduğu Eylül Park Apartmanı’na giderek kapısında beklemeye başladı. Bir süre sonra sabah sporundan dönen Hatice Uysal ve yeni eşi Fevzi Uysal ile Metin G. apartman girişinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Metin G., ruhsatsız tabancasını çekerek çifte kurşun yağdırdı. Hatice Uysal 5, eşi Fevzi Uysal ise 6 kurşunla olay yerinde can verdi. Metin G., daha sonra tabancayı başına dayayarak intihara kalkıştı.

Haberin Devamı

Yeni hayatları eski eş bitirdi

‘KENDİME KIYAMADIM’

Olay yerine geldiğinde Uysal çiftinin cesetleriyle karşılan polis, Metin G.’nin tetiği çekmeden teslim olması için büyük çaba harcadı. Polisin yaklaşık 15 dakika süren çabaları sonunda Metin G., “Kendime kıyamadım” diye bağırdıktan sonra tabancasını yere atıp teslim oldu. Metin G.’nin çantasında çok sayıda mektup ile mirasını kimlere bıraktığını gösteren belgeler bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!