Wozniacki koştu, dünya alkışladı

Güncelleme Tarihi:

Wozniacki koştu, dünya alkışladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 18:10

Teniste tek kadınlar dünya 8 numarası Caroline Wozniacki, New York maratonundaki performansıyla büyük alkış aldı. Danimarkalı tenisçi, 42 bin 195 metrelik yarışı 3 saat 26 dakika 33 saniyede bitirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Kadınlar tenisinin önde gelen isimlerinden Caroline Wozniacki dün hayatında bir ilki gerçekleştirdi. Dünya 8 numarası Danimarkalı raket, Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen ünlü New York Maratonu'na katıldı. 42 kilometrelik maratonu koşan Wozniacki, ilk kez katıldığı mücadeledeki performansıyla büyük övgü topladı.

DAHA ÖNCE MARATON KOŞAN BÜTÜN TENİSÇİLERİ GERİDE BIRAKTI
24 yaşındaki tenisçi zorlu maratonu 3 saat 26 dakika 33 saniyede tamamladı. New York maratonuna daha önce katılan tenisçilerin derecelerini böylece geride bıraktı. Eski dünya 1 numarası Amelie Mauresmo 3.40.20, eski Fransa Açık şampiyonu Yannick Noah 4.01.38 ve Justin Gimelstob 4.09.58'lik derecelerle maratonu tamamlamışlardı.

Wozniacki koştu, dünya alkışladı

Haberin Devamı

AMERİKAN BASININDAN BÜYÜK ÖVGÜ
Ayrıca 2004 Londra maratonunda 3.27.47 koşan Japon kadın tenisçi Kimiko Date-Krumm'u da geride bırakan Danimarkalı raketin elde ettiği derece Amerikan basınında geniş yer buldu. USA Today, "Wozniacki'den etkileyici New York koşusu" başlığını kullandı. CNN, "Caroline Wozniacki maratonunu şaşırtıcı bir dereceyle tamamladı" derken, NBC, "Wozniacki 3.30'un altına indi" ifadesini kullandı.

Wozniacki koştu, dünya alkışladı

FİNİŞ ÇİZGİSİNDE SERENA WILLIAMS KARŞILADI
Bitiş çizgisinde kadınlar tenisinin 1 numarası Serena Williams tarafından karşılanan Caroline Wozniacki, "Öleceğimi zannettim. Bu işi yapmak için insanın biraz deli olması lazım. Tabii iyi anlamda. Gerçekleştirdiğim antrenmanlarda 21 kilometreden fazla koşmamıştım" dedi.

"SENİNLE GURUR DUYUYORUM"
Serena Williams finiş çizgisinde rakibi ve arkadaşını karşılayan ve aynı zamanda kendisini ilk tebrik eden isim de olurken, boynuna da bir madalya taktı. Sosyal medya hesabından fotoğraflarla birlikte bir de mesaj yayınlayan Serena, "Birisi maratonu tamamladığında ağlamak doğaldır. Seninle gurur duyuyorum Wozniacki" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Wozniacki koştu, dünya alkışladı

TENİSÇİLERDEN KUTLAMA MESAJI YAĞDI

- Petra Kvitova: Şaşırtıcı maraton koşundan dolayı tebrikler Wozniacki. Gerçekten ilham verici.

- Agnieszka Radwanska: Büyük iş... Wozniacki'yle gurur duyuyoruz.

- Tomas Berdych: Caroline Wozniacki'ye telefon etmek mi istiyorsunuz. Kendisinin New York telefonunu vereyim: 3 26 33... İyi iş çıkardın Caro!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!