Emekli maaşını sarılarak çaldı

Güncelleme Tarihi:

Emekli maaşını sarılarak çaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2014 01:01

Kırıkkale’de Şehit Binbaşı babası 74 yaşındaki Mehmet Dikmen’e, selam verip, hatırını sorma bahanesiyle sarılan bir kişi, yaşlı adamın 800 lirasını çaldı.

Haberin Devamı

Bankadan emekli maaşını çektikten sonra alışveriş yapmak için Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ne giden Mehmet Dikmen’e, burada tanımadığı bir kişi “Nasılsın amca” diyerek el salladı. Hırsızlık mağduru Dikmen, olayı şöyle anlattı:

800 LİRAYI ALDI

“Alışveriş merkezinin önünde 45 yaşlarında aynı kişi yanıma geldi. Beni kenara çekti ve ’Oğlun nasıl?, hiç gelmiyor’ diyerek bana sarıldı. Bu esnada gömleğimin cebinde emekli maaşımdan kalan 800 lira vardı. Bana sarıldığında parayı cebimden almış. Aldığını hiç fark etmedim. Eve gitmek için minibüse bindim. O arada içime bir şüphe düştü. Paraya baktığımda yerinde olmadığını fark ettim. Polise müracaat ettim.”

OĞLU AMANOS’TA ŞEHİT OLDU

Mehmet Dikmen, polisin hırsızı bulup adalette teslim edeceğine inandığını belirtti. Polis, şikayet üzerine araştırma başlattı. Parası çalınan emekli Mehmet Dikmen’in Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde Amanos Dağları eteğinde 17 Mayıs 2012’de çıkan çatışmada şehit düşen 41 yaşındaki binbaşı Erhan Dikmen’in babası olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!