Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

Güncelleme Tarihi:

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2014 01:16

Melbourne’da yaşayan 42 yaşındaki Aminah Hart’ın inanılmaz bir hikâyesi var. Tüp bebek yöntemiyle kızı Leila'yı dünyaya getiren Aminah, rastgele seçtiği spermin donörü olan Scott Anderson'la tanıştı ve kızının biyolojik babasına aşık oldu! Çift, şimdi çok mutlu...

Haberin Devamı

Aminah, 40'larını süren bekâr bir anne olduğu için tüp bebek yöntemi ile hamile kalmaya karar verdi. Çok zor günler geçirmişti. Bir çeşit tek gen hastalığı olan ‘x-linked myotubular miyopati’ nedeniyle iki oğlunu da daha birkaç aylıklarken kaybetmişti. Çaresizdi. Yeniden bebek yapmak istiyordu.

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

Leila dünyaya geldiğinde 3.9 kilo, sağlıklı bir bebekti.

Cesaretini topladı ve ona sunulan üç sperm örneği içinden rastgele birini seçti. ‘Bir fotoğrafı yoktu, sadece işiyle ilgili birkaç kısa bilgi vardı. Ben de ailesinde herhangi bir genetik hastalığı bulunmayan bir donor seçmeye çalıştım. Babanın birbirinden sağlıklı 4 çocuğu daha vardı’ diyor, Aminah…Seçimi gerçekten de tamamen tesadüftü.

Haberin Devamı

YARI HİNTLİ ANNEDEN SARIŞIN BEBEK

Yarı Hintli olan Aminah, sarışın renkli gözlü bir kız bebek dünyaya getirdi. Hem de neredeyse 4 kilo ağırlığında, çok da sağlıklı bir bebekti... Adını Leila koydu. Aminah, rastgele seçtiği sperm donörünün kim olduğunu çok merak ediyordu. Annesi de bu konuda Aminah'ı destekliyordu.

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

Seçtiği baba, Scott Anderson’dı. 2010’da bıraktığı spermler, 2011’de Aminah’ın rahmine yerleşmişti. Aminah, kendi babasını en son 11 aylıkken görmüştü. Bu yüzden kızının biyolojik babasını tanımasını istiyordu. Aradı, araştırdı, sık sık Google’ladı ve büyükbaş hayvancılığı ile uğraşan Scott ile kızını biraraya getirmeye karar verdi.

VE O GÜN GELDİĞİNDE...

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

Aminah ve Scott, Leila ile birlikte tam bir aile oldu.

Leila 2013’te 1 yaşına basmıştı. Aminah ile Scott, Scott’ın evinde tanışmaya karar verdiler.

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

Babasının tıpkısı: Leila ve babası Scott birlikte çok eğleniyor.

Haberin Devamı

Scott, ‘Aminah geldiğinde açıkçası başta hiçbir şey hissetmedim’ diyor. ‘Ama sonrasında Leila’yı kollarıma aldığımda müthiş bir rahatlama hissettim.' Aminah ise ne kadar endişeli olduğundan dem vuruyor: ‘O gün çok gergindim. Kollarımdaki bebeğimin biyolojik babası karşımdaydı’ diyor. ‘Ancak Scott rahat bir adamdı.’ Anne, kızını babasıyla oynarken görünce karışık duygular içine girdiğini anlatıyor: ‘Ona nasıl baktığını gördüm’ diyor, ‘ama o zamanlar Scott’a aşık olacağımı fark etmemiştim.’

BULUŞMALAR SIKLAŞINCA ROMANTİZM KAÇINILMAZDI

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

Baba ve kızı, birkaç haftada bir buluşmaya başladılar, sonrasında buluşmalar daha da sıklaştı. Hatta bir seferinde, trafikte sıkışan Aminah ve Scott, Scott'ın yakınlardaki bir arkadaşında birlikte konaklamışlar, o geceden sonra ise ikili arasında büyük bir romantizm olmuştu.

Haberin Devamı

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

O günden sonra Aminah ‘sanırım kızımın babasına aşık oldum’ demeye başlamıştı. Scott da duruma kayıtsız değildi. İkili en sonunda duygularını paylaştı.

KARANLIK GÜNLER GERİDE KALDI

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi


2014’e girerken, Aminah ve Scott bir çift olmuşlardı. Leila ile birlikte de tam bir aile haline gelmişlerdi. ‘Ben tam bir kent kızıyım, Scott ise bir çiftçi ve birbirimize aşık olmamız tamamen sürreel bir şey!’ diyor, Aminah. 'Ve bu hayatımın en güzel dönemi...'

Sınır tanımayan bir aşk hikâyesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!