Türk markaları dünya gündeminde

Ece Şirin’in sahibi olduğu Bee Goddess, Londra’daki Harrods mağazasının dergisindeki satış listesinde 1 numarada yer aldı.

Haberin Devamı

Kişiye özel dikim yapan Milimetric de Louis Vuitton’un alışveriş rehberine girdi.

Harrods’ın satış listesinde
Ece Şirin’in geçen yıl Londra’daki Harrods mağazasında satışa sunulan mücevher markası Bee Goddess, son dönemde sık sık İngiliz medyasında yer alıyor. Vogue dergisinin “yükselen trend” başlığıyla kapağına taşıdığı Bee Goddess, şimdi de Harrods mağazasının 200 bin özel müşterisine ulaştırdığı Harrods Magazine’de ünlü markaların bulunduğu “Top 20” listesine girdi. Son olarak The Telegraph gazetesinin yazarlarından Annabel Davidson, Harrods satış listesinde 1 numaraya yükselen markayı haber yaptı. Haberde Ece Şirin’in girişimcilik hikâyesine de yer verildi.

Louis Vuitton’un rehberinde
Kişiye özel gömlek ve takım elbise tasarlayan Milimetric’in de ünü sınırları aştı. Kağan Gökalp ile Taner Gökalp’in sahibi olduğu Milimetric, dünyaca ünlü marka Louis Vuitton’un alışveriş rehberine girdi. Rehberinde Milimetric’in kullandığı kumaşlardan bahseden Louis Vuitton, müşterilerine özel dikimde bu markayı önerdi. Milimetric, Çırağan Sarayı, Kanyon, İstinye Park ve Ankara’daki mağazalarında hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Monaco Prensi’nin aşçısı geliyor
Geçtiğimiz ay Sunset Grill&Bar’da Lüksemburg Prensi Robert’i misafir eden Barış - Alize Tansever çifti, şimdi de mekânın 20’nci yıl kutlamaları kapsamında Monaco Prensi II. Albert’in aşçısını ağırlıyor. Monte Carlo’daki Hermitage Hotel’in meşhur restoranı Vistamar’ın şefi olan Michelin yıldızlı Joel Garault, yardımcı şefleriyle birlikte mekâna özel bir mönü hazırlayacak. Garault, 25-29 Kasım tarihleri arasında İstanbullulara Monaco mutfağındanlezzetler tatma fırsatı sunacak.

Yazarın Tüm Yazıları