Anadolu’nun puanını hakem çaldı

Güncelleme Tarihi:

Anadolu’nun puanını hakem çaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 10:42

Münih bölgesinin başarılı temsilcisi FC Anadolu Bayern futbol takımı deplasmanda SC Olching takımı ile karşılaştı. Baştan sona üstün oynayan ekibimiz, hakem üçlüsünün yanlı kararı sonucu galip geleceği maçtan 1-1 berabere ayrıldı.

Haberin Devamı

Maça kalede Niko, Roko, Vendim, Berni, Therno, Özkan, Cengiz, Selçuk, Ali, Fehmi, Mahmut, Kadir, Fatih, Metin, Murat, ve yedek kaleci Sergen ile maça başladı. Güçlü rakibine karşı orta sahasını sağlam tutan Anadolu Bayern takımı Cengiz ve Selçuk ile iki golden yararlanamadı. 39. Dakikada beklenen gole Cengiz’in aşırtma vuruşundan attığı ğol ile kavuştu. İlk yarıda bu skorla sona erdi. 0-1

HAMEK PENALTIYI VERMEDİ

Yağmurlu havada oynanan maçın 69. dakikasında rakip durumu 1-1 yapan golü attı. 74.DAKİKADA İSE Berni kırmızı kartla oyun dıı kaldı. Ancak, Anadolu Bayern futbol takımı maçı bırakmadı. 82. dakikada ise olanlar oldu. Ekibimizin atağında rakip oyuncu çizgiden eliyle çıkartmasına rağmen, orta hakem penaltı kararı vermedi. İtirazlar sonuç getirmeyince de, ekibimiz deplasmandan 1 puanla ayrılarak puanını 23’e yükseltti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!